Ja mialam torbiele 5 i 7 cm i nie było ich czuć. Z usg się o nich dowiedziałam. Także może to jelita??
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojęcia bo pierwszy raz takie cos czuje i mnie to przeraża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam torbiele 5 i 7 cm i nie było ich czuć. Z usg się o nich dowiedziałam. Także może to jelita??
Ania nie zalamujemy się. Ja zaraz 37 i też czekam. Zanim do was dolaczylam to wogole myślałam, ze mi odbiło żeby w tym wieku starać się o dziecko. A przy was czuję się normalnie. Wiem, że sa inne pary , które też się starają i nie mają już 25 lat [emoji4] . Także czekamy na 2 kreseczki na święta [emoji4]Marzyłam żeby zdążyć przed czterdziestką...
Kurcze każdy negatyw tak strasznie boli. Chce się usiąść w kącie i wyć...
Przykro mi tule cię bardziej
Nimi ja po zastrzyku w piątek seksik wczoraj a do tego zawiało mi zeby 1 i jest ropa musiałam antybiotyk wziąć tak się boję żeby nie zaszkodziło ale mus to musCześć dziewczyny czy któreś się udało? Przepraszam nie jestem w stanie was nadrobić wczoraj u nas w rodzinie stała się tragedia. Spłonął dom mojej cioci a w nim były nasze ukochane 2 owczarki niemieckie i kotek. To taki domek letniskowy w którym mieszkali tak naprawdę prawie 365 dni w roku. Jakiś skur... zazdrości im tego i podpalił! !!!!
Dajcie znać jak u was Bertha Bulbasek Spark Siwa Docia Lux jak mały ? Dziękuję
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże co za debile jak mogli ,biedne psy tragedia znajdą tego co podpaliłDziękuję dziewczyny dla nas to jest ogromna tragedia. I nie ten dom ale nasze psiaki !boże jak my kochaliśmy te psy !jak można coś takiego zrobić tylko z zazdrości !!!nienawidzę ludzi !!! Nienawidzę takich zwyrodnialców. Moje psiaki serce mi pęka od wczoraj płaczemy wszyscy a ciocia leży w łóżku nie jest w stanie nawet mówić
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Poryczałam się, tak mi przykro... Trzymaj się!Dziewczyny, ja jestem w rozpaczy... straciłam swoje dzieciątko. Właśnie wróciłam ze szpitala, bo dostałam krwawienia.
Mogę zacząć nowe starania dopiero za 2 miesiące.
A ja 41 takie życie ,musi się udaćAnia nie zalamujemy się. Ja zaraz 37 i też czekam. Zanim do was dolaczylam to wogole myślałam, ze mi odbiło żeby w tym wieku starać się o dziecko. A przy was czuję się normalnie. Wiem, że sa inne pary , które też się starają i nie mają już 25 lat [emoji4] . Także czekamy na 2 kreseczki na święta [emoji4]
Ania tule cię przykro miDziś 27dc... oczywiście byłam twarda i... zrobiłam test... negatywny![]()
![]()
![]()
Mój gin po mojej pierwszej stracie powiedział, że często pierwsza ciąża jest jakby przetarciem szlaków , kiedyś kobiety nie miały świadomości, że są w ciąży.Ja też się pocieszam tym, ze może tak miało być i zadecydowała natura. Jednak to była moja pierwsza ciąża, pierwszy raz zobaczyłam 2 kreski . Może gdybym brała po owu zaraz luteine to progesteron by podtrzymał a tak pewnie jest za mało.
Moja mama też miała poronienie w październiku i zaszła w grudniu. Musiała odczekać 2 miesiące. No zobaczymy...