Emkaa
Fanka BB :)

Tylko po co to czytasz ? Wszytko będzie dobrzeDziewvzyny zaczynam panikować...u srode usg a ja zamiast sie cieszyc to panikuje. Czytam o pappa, o obumarlych plodach, martwych ciazach...
![]()
![]()
	Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tylko po co to czytasz ? Wszytko będzie dobrzeDziewvzyny zaczynam panikować...u srode usg a ja zamiast sie cieszyc to panikuje. Czytam o pappa, o obumarlych plodach, martwych ciazach...
![]()
![]()
	Zapowiada się ciekawie juz ją mam popołudniu do niej przysiądę koniecznie z dużą paczką chusteczekWlasnie skonczylam czytac ,,światlo miedzy oceanami". Pochłonęlam ja w kilka godzin. Piękna ksiażka. Zryczalam sie jak bóbr. Teraz kolej na film.
![]()
	Ja w pierwszej ciąży byłam nerwowa i dużo płakałam ( hormony, ślub itd) A Amelia jest bardzo wesoła i praktycznie nigdy nie była płaczliwa, do tego bardzo cierpliwa. Więc jak dla mnie to takie trochę wróżenie z fusów [emoji6]
Wlasnie chyba po niej mam takie czarne mysli[emoji30]Zapowiada się ciekawie juz ją mam popołudniu do niej przysiądę koniecznie z dużą paczką chusteczek![]()
	Dziewvzyny zaczynam panikować...u srode usg a ja zamiast sie cieszyc to panikuje. Czytam o pappa, o obumarlych plodach, martwych ciazach...
![]()
Mam kolezanki, ktore obie od 11 tyg siedzialy w domu na zwolnieniu lekarskich do konca ciazy. Byly spokojne, wyciszone, spaly do poludnia, byly dobrych mysli. Jedno dziecko jest aniolkiem a drugie to diabel wcielony [emoji12]Ja w pierwszej ciąży byłam nerwowa i dużo płakałam ( hormony, ślub itd) A Amelia jest bardzo wesoła i praktycznie nigdy nie była płaczliwa, do tego bardzo cierpliwa. Więc jak dla mnie to takie trochę wróżenie z fusów [emoji6]
![]()

Mam kolezanki, ktore obie od 11 tyg siedzialy w domu na zwolnieniu lekarskich do konca ciazy. Byly spokojne, wyciszone, spaly do poludnia, byly dobrych mysli. Jedno dziecko jest aniolkiem a drugie to diabel wcielony [emoji12]
![]()
Ojjjj jak po mnie to tragedia [emoji12] maz jest bardziej spokojny, cierpliwy i opanowyanyJeszcze charakter rodziców ma znaczenie hehheh jak będzie miało po mnie to ojp :-) Już sama sobie współczuję :-)) ADHD po mamusi![]()