reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Jestem w szoku! Przedwczoraj bialo, wczoraj leciutka kreska widoczna tylko w dobrym swietle, dzisiaj bylam pewna, ze bedzie lekka ale widoczna a tutaj takie 2 mocne [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

[emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] oj dzisiaj po pracy bedzie sie dzialo [emoji23]

3f02bcdeef85f7bae38cb387309cfd86.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Jestem w szoku! Przedwczoraj bialo, wczoraj leciutka kreska widoczna tylko w dobrym swietle, dzisiaj bylam pewna, ze bedzie lekka ale widoczna a tutaj takie 2 mocne [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

[emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] oj dzisiaj po pracy bedzie sie dzialo [emoji23]

3f02bcdeef85f7bae38cb387309cfd86.jpg

Ja swoj za godzinke robie i zobacze co wyjdzie :-) chociaz jakos nie mam przekonania do nich :-) ale sobie sikne, a co :-)

reklama
Długo trwa leczenie? Wiesz cos więcej na ten temat?

Motylka koniecznie idź do endokrynologa. Przed wizytą zrób jeszcze (przeciwciała) antyTPO, antyTG, Ft4, ft3 - one są bardzo ważne w dalszej diagnozie.
Ja miałam 6,68 po lekach 6 tyg spadło do 2,45. Niestety zrobiłam ponownie po 3 tyg i mam 4,10, nie mam pojęcia czemu skoczyło. Na dniach zrobię ponownie.
Lek, który Ci pewnie zaleci to EUTHYROX

Dziewczyny, po waszych postach juz czuje sie w ciąży!! :D:D super :D Spark czarownico, oby sie spełniło ponownie Twoje przeczucie!! Jak i sen sylvii (dobrze zapamietalam, ze to Ty mialas sen, ze chwale sie dwoma kreseczkami??)!! :D

Ja testy zaczynam w 23dc, ale raczej sie powinno operować dniami po owulacji, bo kazda z nas ma inne cykle. U mnie to bedzie 10dpo. Zawsze tak zaczynam testowac. @ zwykle mam w 14dpo.

to super ze udalo sie ja zmusic do ponownego telefonu do kliniki!! Kciuki zeby udalo sie przyspieszyc! :)

Ja wlasnie mialam chwile zjazdu, prawie zasnelam na biurku, bo mam malo roboty wiec wieje nudą ;) Ide po jeszcze jedna kawke i o 16:15 wychodze ;)

Ja uzywam Ovufriend.pl tam wypelniam sobie temperatury i objawy i pieknie, zwykle trafiając wyznacza mi owulacje. A w telefonie mam WomanLog. ale tam czysta statystyka po dlugosciach cykli, co nie jest zawsze miarodajne.
Bertha tooo ja miałam ten przepowiadający sen Twoje dwie kresunie! :D Oczywiście w piątek zajrzę, jak tam, bardzo wierze w to, że się uda :) W końcu nie bez znaczenia był ten sen i to jeszcze w tym cyklu, kiedy miałaś inseminację :)

Do góry