Kotek, bardzo mi przykro.
Zaciskam kciuki zeby sie tym razem udalo[emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaciskam kciuki zeby sie tym razem udalo[emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dariana ja miałam laparoskopie 2 tygodnie siedziałam w domu na l 4.. Witajcie Nowe staraczki :-) kochane róbcie testy-trzymam kciuki za 2 kreski.. mi się dziś kończy @ i od jutra działam :-) trzymajcie kciuki za owocny miesiąc :-)
U nas to cykliczne właśnie chyba będzie, przynajmniej tak lekarz straszy. Podobno za słabe mięśnie w jamie brzusznej i przy większym wysiłku może sie tam coś przesuwać. Pierwsza była 3 lata temu, dużo większa, dlatego ta wyczailismy od razu, przewrazliwiona jestem [emoji1] lekarz obstawia też skopany poprzedni zabieg, dlatego też mogło wrócić. Ale ja to każdego guzka zauwazeA opiszesz coś więcej o tej przepuklinie? Duża była? I czemu znowu?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A ma wszyta siatkę trzymającą?U nas to cykliczne właśnie chyba będzie, przynajmniej tak lekarz straszy. Podobno za słabe mięśnie w jamie brzusznej i przy większym wysiłku może sie tam coś przesuwać. Pierwsza była 3 lata temu, dużo większa, dlatego ta wyczailismy od razu, przewrazliwiona jestem [emoji1] lekarz obstawia też skopany poprzedni zabieg, dlatego też mogło wrócić. Ale ja to każdego guzka zauwaze![]()
![]()
Znam to nawet nie wiek który dc mam bo nie mam po co liczyć skoro bobosexow niet [emoji52]U mnie też 14dc, ale w tym miesiącu raczej na
nic nie liczę, sama se Bąbla nie zrobię [emoji17] przepuklina pępkowa, też to przerabialiśmy miesiąc temu, znowu niestety.
![]()
Na razie nie widzieli potrzeby, stwierdzili chyba że do 3 razy sztuka [emoji12] może dlatego że faktycZnie mała była i praktycZnie bez objawów. No ale po konsultacji, jak będzie kolejny raz to się raczej na siatce skończy. A u twojego jak to wygląda?