reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Jak tam Wasze głowy? Moja znowu boli
![]()
Mnie dzisiaj też boli i generalnie słabo się czuje, od rana znowu mam straszne mdłości i odruch wymiotny. Kiedy to się skończy cholipa.
Monya81
Obyście miały racje. Ja już snuje czarne scenariusze że zwalnia że zaraz przestanie bić.. Bobo na każdym badaniu się bardzo wiercił więc, nwm czemu tak... pociesza mnie fakt że nadal bije szybciutko i równo.
![]()
A czy Tobie serce biją za każdym razem tak samo? Co do uderzenia?
Bellax123!
Moje zycie jest nieco bardziej zróżnicowane niż jego póki coA czy Tobie serce biją za każdym razem tak samo? Co do uderzenia?
![]()
Monya81
Moje zycie jest nieco bardziej zróżnicowane niż jego póki co
![]()
No niekoniecznie. Tez śpi, tez ma czas zabawy, tez słyszy dźwięki. Juz niektóre lubi , a niektórych się boi.
Może poziom skomplikowania życia jest inny, ale juz płód odczuwa emocje, a przecież główny wpływ na bicie serca mają emocje.
Zając Czerwcowy
Już niedługoMnie dzisiaj też boli i generalnie słabo się czuje, od rana znowu mam straszne mdłości i odruch wymiotny. Kiedy to się skończy cholipa.
Daktyl2016
Saulen, super!!
Zając Czerwcowy
Kur****a nie kupiłam cytryny ...[emoji44] a po to poszłam do sklepu [emoji52] [emoji44] [emoji44] na prawdę kobietom w ciąży mózg maleje o 6% a mi to chyba o 10...Ściskam kciuki za wszystkie USG w najbliższym czasie oraz za Twoja glukoze Zając. Będą same dobre wiadomości![]()
reklama
U
użytkownik 16
Gość