Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam Wasze głowy? Moja znowu boli
![]()
Obyście miały racje. Ja już snuje czarne scenariusze że zwalnia że zaraz przestanie bić.. Bobo na każdym badaniu się bardzo wiercił więc, nwm czemu tak... pociesza mnie fakt że nadal bije szybciutko i równo.
![]()
Moje zycie jest nieco bardziej zróżnicowane niż jego póki coA czy Tobie serce biją za każdym razem tak samo? Co do uderzenia?
![]()
Moje zycie jest nieco bardziej zróżnicowane niż jego póki co
![]()
Już niedługoMnie dzisiaj też boli i generalnie słabo się czuje, od rana znowu mam straszne mdłości i odruch wymiotny. Kiedy to się skończy cholipa.
Kur****a nie kupiłam cytryny ...[emoji44] a po to poszłam do sklepu [emoji52] [emoji44] [emoji44] na prawdę kobietom w ciąży mózg maleje o 6% a mi to chyba o 10...Ściskam kciuki za wszystkie USG w najbliższym czasie oraz za Twoja glukoze Zając. Będą same dobre wiadomości![]()