reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jestem z połowy grudnia i moja mama mówiła że zawsze różnice widziała...to samo jak ja dałam swoje rok wcześniej do szkoły.. teraz wiem że zrobiłam błąd..

reklama
Hej
No i @ przyszła dziś [emoji26] [emoji26] [emoji26] następna 06.01.... organizm mocno sobie ze mną pogral w tym cyklu [emoji35] w następnym juz się nie dam ... dlatego zamilkne na jakiś czas aby otrzezwiec trochę od nawału objawów i informacji ... trzymam mocno kciuki za Was kochane i liczę, że wkrótce przelamiecie złą passę bladzichow!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Hej dziewczyny [emoji6] podczytuje ale nie mam kiedy napisać.. dopadło mnie przeziębienie.. jutro wzięłam urlop na mycie okien ale nie wiem czy coś zdziałam bo czuje się strasznie [emoji30]
Pisaliście o porodach.. ja swojego źle nie wspominam.. 5,5h ale na oxytocynie.. nie wrzeszczałam ani nie darlam sie po mężu [emoji23] aż położna była zdziwiona, że jakoś za cicho ten poród się odbywa [emoji23] ale ja za to miałam komplikacje po porodzie.. zrobił mi się krwiak, straciłam dużo krwi i 7 dni w szpitalu eh.. ale nie mam traumy! Mam nadzieje, że drugi raz się to nie zdarzy..
Emsi, przykro mi [emoji27] dziewczyny gdzie te pozytywne testy???
Moj dziś wyszedł pozytywnie! Szkoda, że owulacyjny [emoji12] czyli dziś i jutro muszę pogonić M.. a bedzie z tym problem bo też go coś rozkłada.. a wiecie jak to jest z chorym facetem [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
No i @ przyszła dziś [emoji26] [emoji26] [emoji26] następna 06.01.... organizm mocno sobie ze mną pogral w tym cyklu [emoji35] w następnym juz się nie dam ... dlatego zamilkne na jakiś czas aby otrzezwiec trochę od nawału objawów i informacji ... trzymam mocno kciuki za Was kochane i liczę, że wkrótce przelamiecie złą passę bladzichow!

Przykro jak @ przychodzi... :(
Ale następny cykl będzie lepszy :D

Hej

U mnie tez dzisiaj przyszła :-(

no my nie dosc, ze kuzwa ich imprez sluchamy to jeszcze ten seks :D
Moja sąsiadka też ostatnio w niedzielę tak krzyczała a mój mąż "weź już kobito dojdz bo usnac nie mogę "[emoji23]
no zlecialo bardzo szybko, moj chlop gadal, ze niech ta ciaza szybciej leci a teraz mowi, o Boze to juz? :D
Kochana mi też cała ciąża szybko zleciala a jeszcze szybciej 6 lat życia mojego Igorka. Nie wiem kiedy on tak urósł.[emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety... :( przykro...
Szkoda że zanim przyjdzie nasze głowy są prawie w ciąży... Potrafimy sobie wkręcić co? ;)

No to chyba jest najgorsze :-( ze myśli mamy juz tak jakbyśmy były w ciąży, a pózniej przychodzi @ i wszystko sie wali :-( mimo to, ze to był moj 2 cykl jakieś 6 lat temu zaszłam w ciąże za 1 razem- teraz nie mogę :-(

Moja sąsiadka też ostatnio w niedzielę tak krzyczała a mój mąż "weź już kobito dojdz bo usnac nie mogę "[emoji23]

Kochana mi też cała ciąża szybko zleciala a jeszcze szybciej 6 lat życia mojego Igorka. Nie wiem kiedy on tak urósł.[emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23] [emoji23] moja przyjaciółka ma taką sąsiadeczke na górze. Tylko ona daje symfonie nad ranem, taka cwana. Ale za to nawet stół szura po suficie [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry