reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lo matko jak ja Ci zazdroszcze! Ja mam tak slabe zeby, ze dentystka mi powiedziala, ze wiertlem jakbym w maslo wchodzila :( dbam o zeby, myje, nitkuje, plucze a co kontrola to zawsze chociaz 1 zab do leczenia. We wrzesniu robilam 2 a wiem, ze sa jeszcze dwa do roboty. Jakies 80% zebow mam leczone :(

Lui no wlasnie, ten styczen, zagladam czasem na styczniowki zobaczyc jak sie dziewczyny maja ale wiem, ze ciezko zniose styczen jesli teraz sie nie uda :( ehhhhhhhh....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam to samo z zebami, jestem u mojego dentysty co 3 tygodnie od lipca bo mam aparat na zebach wiec chodzę na dokrecanki- zeby go założyć wszystko musiałam mieć wyleczone i tak było, tymczasem od lipca juz mi znów dwa zeby borowal[emoji15][emoji849]

Tak, na wardze. Ja jestem przez to cholerstwo strasznie zaatakowana, moja córka tez zreszta.
Czytam teraz "internety" i różne są opinie.
Chyba nie wezmę, pomęczę sie z tym szajsem[emoji30]

A masz to pierwszy raz czy kolejny?
Mi wywalio zimno jakos w 7tc i mysle, wirus mogl doprowadzic do obumarcia Babla :/ w 10tc na USG nie bylo juz tetna.
Nie chce Cie straszyc oczywiscie. Chodzi o to, ze czasem lepiej wziac leki wczesniej niz za pozno.

Zwykle pęcherzyki pękają miedzy 20-25mm... Może gin uważała, że jednak.sam pęknie, nie wiem ;)

Tak i się owitrelle podaje jak jest od 15mm ja teraz miałam podany przy 20 ,a w tamtej ciąży przy 18
Ok, czyli jak idę w lutym to muszę wycyrklowac tak żeby trafić do niej przed owulacją i błagać o owitrelle.
Czy przy braniu dupka będę mogła to sobie podać?
Nie chce niepotrzebnie tracić cykli, a kazała mi teraz dwie @ wywołać

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry