ewelinaanna1992
Fanka BB :)
Jeszcze nie dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie dziękuję
No gratulacjeWitajcie! Nie wiem czy mnie pamiętacie udzieliłam się może ze dwa razy. Pisałam wcześniej, ze staramy się pierwszy cykl. I chyba się udało. Zrobiłam własnie test ciążowy i są dwie krechy. Jestem w szoku!!!
No mam nadzieję, że wszystkie z Was za chwilę pochwalą się dwoma krechami! Zarażam fluidami ciążowymi <3Mnie też pobolewał na początku, ale nie tak jak na @ tylko inaczej- trudno określić, ale może to macica już się rozciągać próbuje.
Kreski dwie jak w mordę strzelił!!! Gratuluję[emoji7]
Windy, cheebay trzymam kciuki mocno mocno.
Spark, Paraplu, Emzilka, Bertha, Docia i cała reszta dajcie mi się trochę pocieszyć chociaż za Wasze dwie krechy!!!
Liczę na wyspy kresek do konca roku [emoji38]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mój 30 dc. Z reguły miałam 28 dnioweNo gratulacjepozazdroscic
ktory dc?
Jasne my to rozumiemyNie bądźcie złe ale z podziękowaniem za gratulacje się troszkę wstrzymam, żeby nie zapeszyć
Mam nadzieję, że to macica, co chwilę latam do toalety sprawdzić czy nie krwawie... Chyba polecę od razu w pon do lekarza, pewnie za wcześnie ale będę spokojniejszaJasne my to rozumiemya z tym pobolewaniem to macica sie rozciaga
![]()
Czyli superDziś mój 30 dc. Z reguły miałam 28 dniowe
Mam nadzieję, że będzie.Czyli supertrzymam kciuki zeby wszystko bylo ok
![]()