reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przed chwila sprawdzalam śluz w środku i wyciagnelam jakis śluz z krwią. Może to jeszcze jakas pozostałość po poronieniu.
Dzis 3dpo i jajniki mnie bola. A moze to @ przyjdzie. Temp poszła w górę .

Też słyszałam
A dlaczego ibuprom tak działa? Ja właśnie biorę po wyrwaniu zęba[emoji17] a wczoraj miała być owulka.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
o tym , najlepiej wszystko na paracetamolu tj. APAPKU jest bezpieczny przed i w trakcie ciąży! Ibuprofen działa rozkurczowo więc nawet wczesną ciążę może zakończyć przynajmniej tak lekarz mnie postraszył :tak:

Ja myślę, że nie ma co w paranoję popadać ...jakbyś je łykała dzień dnia przez dłuższy czas -to wtedy mogłabyś się martwić ..
Ja kiedyś żarłam Ibuprom zatoki dzień dnia po 2 lub nawet 4 x dziennie ...bo łep mi pękał i w ciążę zaszłam pomimo brania :p Więc nie pękaj ...
Straszą skutecznie

20161210-105914.jpg
Śliczny brzunio taki na 3200 Natanka miałam bardzo podobnej wielkości

Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować :( biel niestety.. chyba nic z tego.

Lux, piękny brzucho!! [emoji7]

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Nie no k.rwa nie wierzę :wściekła/y: ale może się okazać, że stężenie hcg jest a test nie pokazuje spokojnie ja już wam coś wspominałam, że w dniu spodziewanej @ miałam ledwo widoczną, która w dodatku pojawiła się po około 5-7 minutach .
Jeszcze nie załamujemy rąk ;-) ;)

Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować :( biel niestety.. chyba nic z tego.

Lux, piękny brzucho!! [emoji7]

Jeszcze jest czas, póki nie ma @, jest szansa ;)

Lux brzusio śliczny. My właśnie skończyliśmy ubierać choinkę. 2 bombki polegly [emoji14]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie o Waszą cerę. Czy we wczesnej ciąży mialyscie jakieś mega problemy czy wręcz odwrotnie? Ja zawsze przed okresem mam wysyp kilku krostek a teraz dwa dni przed planowaną @ nic.. cera super, zero wyprysków. Chyba zaczynam sobie wkręcać bo oprócz tego nic ale to nic dziwnego się nie dzieje.

reklama
Berta przykro tule cię może jeszcze nic straconego
A jak u ciebie objawy?

Ja gdy robiłam test 3 dni przed planowanym terminem @ te z była biel. A za 5 dni wyszły dwie krechy. Więc jest jeszcze nadzieja!!
Dajesz nadzieje :) a w międzyczasie nie robiłaś w ogóle testu?

Buuu... :/ a na kiedy masz miesiączkę? Moze jeszcze czas? NOS DO GORY :)
Po jakim czasie ogólnie wychodzą testy?
@ 13.12. Jeszcze 3 dni sa...

A ja nie mam pojęcia czy przed czy po :D:D !!!

Bertha - sikamy sobie dalej :)
Luxia - Piękny brzusio :D Po wypakowaniu do oddania ?:D
Pewnie, sikamy dalej ;)

Przed chwila sprawdzalam śluz w środku i wyciagnelam jakis śluz z krwią. Może to jeszcze jakas pozostałość po poronieniu.
Dzis 3dpo i jajniki mnie bola. A moze to @ przyjdzie. Temp poszła w górę .
A moze to jeszcze poowulacyjne plamienie?

Do góry