reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja apka to mnie na ziemie potrafi sprowadzic[emoji849][emoji849][emoji849]
383fdc396f2152748f07c44bce7a3109.jpg

Brak śluzu moze oznaczać zbliżająca sie @.
Super

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie sugeruj sie apka. Ja nie mialam kompletnie sluzu, ani plodnego anie zadnego innego a zaszlam :)

reklama
Moja apka to mnie na ziemie potrafi sprowadzic[emoji849][emoji849][emoji849]
383fdc396f2152748f07c44bce7a3109.jpg

Brak śluzu moze oznaczać zbliżająca sie @.
Super

Mam tą samą apke, nie sugeruj się... Mi czasem takie cuda wyczynia że żal patrzeć [emoji1]
A ja właśnie skręciłam nogę podczas spaceru z psem... Masakra [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Haha ano, a ludzie sie dziwia, czemu uwielbiam Pottera, przeca to oczywiste ;) zem napisze, patriotyczne [emoji23]

Harry Potter [emoji7] [emoji7] [emoji173] hahaha [emoji1] coś w tym musi być! Mi się zawsze sny sprawdzają, ale tylko typowo symboliczne na przykład... Bez kitu, czasem mnie to przeraża [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Harry Potter [emoji7] [emoji7] [emoji173] hahaha [emoji1] coś w tym musi być! Mi się zawsze sny sprawdzają, ale tylko typowo symboliczne na przykład... Bez kitu, czasem mnie to przeraża [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja nigdy nie pamietam snow ale dzisiejszy pamietalam!
Mam dwa psy a snilo mi sie, ze do domu przyprowadzilismy szeczniaczka!!! Moze to jakis znak [emoji7][emoji1]

Ja takmialm 3dni temu i az ukucnac musialam a moj maz na to juz nie symuluj lozko trzeba poslac :p i ogolnie co jakis czas mam ukolenie z lewego jamnika...
Jak tak pomysle to najpierw mialam to kolniecie nastepnego dnia umieralam z bolu glowy i kolejnego mdlilo mnie, zgaga byla i glowa tez bnolala...

Chyba znowu sie nakrecam
Hehe wyszło szydło z worka, ładna z Ciebie symulantka łóżka nie chcesz ścielić nie mogę, to się uśmiałam powaga
I weź tych facetów ogarnij

reklama
Mam tą samą apke, nie sugeruj się... Mi czasem takie cuda wyczynia że żal patrzeć [emoji1]
A ja właśnie skręciłam nogę podczas spaceru z psem... Masakra [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Obłóż nogę lodem koniecznie!

Masz ovie? Ogólnie jest najlepsza z tych które testowałam ale momentami aż za szczera. No zeby mi tak powiedzieć, ze okres sie zbliża?!skandal[emoji15]

Do góry