reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A od czego to zależy wiecie? Tak z ciekawości...[emoji848]

Ja właśnie nie wiem :p
W większości cyklach to mam go bardzo dużo. Ale tak jak w tym cyklu mało to go jeszcze nie miałam .. Jest bardzo wodnisty niż rozciągliwy. :p
Dzisiaj idę do gina na monitoring. Mam nadzieję, że już dzisiaj będzie pregnyl i jutro owu.

reklama
Dziewuszki, co to za smutasy?! Ja wiem ze poniedziałek, zimno i wszystko, ale kurde, pozytywnie mi tu myślec! Bo jak nie my bedziemy wierzyc to kto? :D

Lui, mój śluz to generalnie ostatnio ma jakies dziwne fazy.. W tym cyklu w płodne mnie prawie zalało, a w zeszłym musialam pomagac sobie żelem bo masakra :eek: Jak sie nie starałam to był książkowy, rozciągliwy, teraz o takim marze, przynajmniej bym wiedziala o co biega :D
Ale nie zaszkodzi działac :D

u mnie 20dc, za tydzien moze zatestuje, za wczesnie na jakiekolwiek objawy jeszcze... Wiec gule w gardle i palenie w podbrzuszu musze podciągnąć pod cos innego, macie jakies pomysly? Bo inaczej moze byc ciezko z moja psychiką :D

Dziewuszki, co to za smutasy?! Ja wiem ze poniedziałek, zimno i wszystko, ale kurde, pozytywnie mi tu myślec! Bo jak nie my bedziemy wierzyc to kto? :D

Lui, mój śluz to generalnie ostatnio ma jakies dziwne fazy.. W tym cyklu w płodne mnie prawie zalało, a w zeszłym musialam pomagac sobie żelem bo masakra :eek: Jak sie nie starałam to był książkowy, rozciągliwy, teraz o takim marze, przynajmniej bym wiedziala o co biega :D
Ale nie zaszkodzi działac :D

u mnie 20dc, za tydzien moze zatestuje, za wczesnie na jakiekolwiek objawy jeszcze... Wiec gule w gardle i palenie w podbrzuszu musze podciągnąć pod cos innego, macie jakies pomysly? Bo inaczej moze byc ciezko z moja psychiką :D

A jaki żel używasz?
Mnie gule w gardle kojarzą sie z anginą ropną ale pewnie nie o to Ci chodziło [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jaki żel używasz?
Mnie gule w gardle kojarzą sie z anginą ropną ale pewnie nie o to Ci chodziło [emoji38]

Z durexa, ale to sporadycznie i zazwyczaj zaraz po @, bo bida ze śluzem :D W płodne staram sie unikac, ale chyba tak sie wtedy spiełam i chcialam zeby wyszlo, ze sucho jak pieprz normalnie, az B sie zdziwil :confused:
To ja juz wole gule ale bez anginy, przezyje jakos :D :D

laski przed chwila miałam śluz z cieniutka niteczka krwi, u mnie to zawsze zwiastowało ciążę za jednym i drugim razem tez tak było
smile.gif

reklama
Windy chyba ten poniedzialek tak nas nastroil.
Ja sie w pracy poryczalam ze stresu i z Waszych negatywow. Do tego to glupie auto i mnie choroba rozklada i znow sie martwie czy jakis wirus nie zaszkodzi fasolce.
Normalnie siadlam i zaczelam ryczec.
Teraz juz lepiej jest.

Dziewczynki jakies domowe sposoby na takie uczucie duszenia w plucach? Jakies inhalacje domowe syropy? Wole uniknac lekow a boje sie, ze jak nic nie zrobie to rozwinie sie zapalenie i skonczy sie na antybiotykach :/

Do góry