NeSSi
Moderatorka
No zobaczymy w środę co z tego wyniknie ...Jak masz 3 to pewno ten co miał 20plyn wypuścił komórka jajowa zdolna jest 12godz na zapłodnienie do 3razy szt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zobaczymy w środę co z tego wyniknie ...Jak masz 3 to pewno ten co miał 20plyn wypuścił komórka jajowa zdolna jest 12godz na zapłodnienie do 3razy szt
A bez zastrzyku same nie pękną?Przy pecherzyku 19 powinna ci dać zastrzyk po co czeka
Przy pecherzyku 19 powinna ci dać zastrzyk po co czeka
zdania sa podzielonePrzepiękne łóżeczko. I przepiękny wystrój.
Ale nie wiem czy wiesz, ale lekarze do zalecają żeby dziecko nie miało w łóżeczku dosłownie nic. Nawet żadnych maskotekMój miał tylko prześcieradło i rożek w którym spał. Wszystko to ma zapobiec śmierci łóżeczkowej dziecka. Ja na tym punkcie miałam obsesję. I ja akurat nie dałabym tych poduch z boku. Miałam mieć zwykły ochraniacz, ale okazał się nie praktyczny bo leżąc w łóżku nie widziałam dziecka.
zdania sa podzieloneja sie boje, ze jak zacznie sie przewracac na boki to sobie glowke obije o szczebelki, duzo kolezanek ma ten ochraniacz i negatywnym opinii nie slyszalam
a co do samych ochraniaczy to niby naukowcy z USA taka nagonke zrobili
Oooo, aż sobie to wyobrazilam [emoji7] [emoji7]Jeśli chodzi o ochraniacze ...to pierwsze pranie i one wszystkie są potem cienkie
Ja miłam bo się Młody ''hysiał'' - lulał do snu samI często zjeżdżał na barierki
![]()