reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I test zrobiony tylko po co... @ mnie wysterowala i się spóźnia. Na teście biało. Ja już nie wiem co robić. Zal smutek zlosc....nie chce świat bo znowu życzenia i ciągle ta sama gadka będzie. Ide się poryczec trzymajcie się
to jest najgorsze co moze byc :( pamietam jak wrocilam do staran w styczniu i w lutym zobaczylam biel...siedzialam w kuchni i wylam, nie nie plakalam, tylko wylam a moj razem ze mna...pierwszy cykl po przerwie a takie emocje :( a teraz? emocje bo porod blisko ;) zycze Ci z calego serduszka by te dwie kreseczki przyszly szybko :) bo przyjda, zobaczysz :)

reklama
Dobry, siedze w kuchni, jem sniadanie i lzy mi kapia :( boli mnie wszystko, juz sama nie wiem co bardziej...chce urodzic....spalam z 2-3 godziny...
Witaj Luxuorius pocieszenie jest takie , że to niedługo się skończy, mały już się pewnie układa do wyjścia, wiem że to żadne pocieszenie, ale musisz dać radę na finishu :happy2:

dzieki :) wsciekne sie jesli przenosze go przez Swieta :D nie dam rady, bede robic wszystko by urodzic :D
Ja żałowałam, że nie przenosiłam ...młody urodził się 2 dni przed końcem roku, i ma całe życie rok w plecy :) Niestety poszedł do szkoły jako 6 latek i patrząc na niego a 7 latki to różnica w każdej sferze jest ogromna.

I test zrobiony tylko po co... @ mnie wysterowala i się spóźnia. Na teście biało. Ja już nie wiem co robić. Zal smutek zlosc....nie chce świat bo znowu życzenia i ciągle ta sama gadka będzie. Ide się poryczec trzymajcie się

Dziewczynki wiem jakie to uczucie niestety....ja już się tyle lat staram i dalej nic się nie dzieje. Ale nie można się poddawać.

Ja żałowałam, że nie przenosiłam ...młody urodził się 2 dni przed końcem roku, i ma całe życie rok w plecy :) Niestety poszedł do szkoły jako 6 latek i patrząc na niego a 7 latki to różnica w każdej sferze jest ogromna.
mi juz wszystko jedno naprawde, ale marze by wyskoczyl bo ja z kazdym dniem mam juz tak ciezko, ze siadam i becze

reklama
Do góry