reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux a ja Cię zaskoczę. U mnie im bliżej porodu tym lepiej i lżej się czułam. Moja mama ze mną miała tak samo. Ja to nawet chciałam zrobić sobie urodziny- robiłam zakupy, tort zamówiłam, ciasta już miałam w domu, sprzątałam chatę i dzień przed urodzinami wylądowałam na porodówce i urodzin nie zrobiłam. A miałam jeszcze 1,5 tyg. do terminu.Ale synek chciał mieć ten sam termin urodzin co ja i przy okazji chciał mi zrobić wypasiony prezent:).
ja umieram i sie z tym nie kryje :( teraz robie pranie, obiad zaszykowuje itp, ale pewnie za godzine, dwie wezmie mnie jakis bol i polegna na kanapie zdychajac.....mam dni, ze mam mega przyplyw energii a mam tez takie, ze padam na pysk zaraz po wstaniu

Na początku bym się wstrzymała tylko nie potrzebny wydatek za pewne ktoś i tak kupi na prezent (u mnie tak było :xd) mój starszy zaczął interesować się nią jak miał około 1,5 m-ca a drugi też coś około tego ale trzy razy poleciała melodia i koniec włączał swoją pozytywkę ;-) ;):-D:-D:-D
no ja wlasnie mowilam do mojego chlopa, ze moze poczekac az maly zacznie widziec? bo tak to to bedzie nad nim wiesiec niepotrzebnie i zbierac kurz

Fidzia popłakałam się czytając twój wpis.
U mnie w święta będzie to samo,te same życzenia o powiększenie rodziny. Ble ble ble.
Ja tak samo, a w pracy siedzę.

Lux ja tez czym bliżej porodu to lepiej . Początek miałam senny :p. Ale i tak pozniej wspomnienia sa piękne. Tęskni się za posiadaniem dzidzi w brzuchu.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam, że taki nastrój wprowadziłam, ale jest mi cholernie źle i chciałam się wam wygadac, bo zrozumiecie mnie jak nikt inny. co do świąt to nie chce ich wyjątkowo w tym roku ze względu na te życzenia. Ahh aż mnie głowa rozbolała. już bym chciała, żeby @ przyszła bo mnie jeszcze bardziej irytuje, że jej nie ma
Fidzia nie krępuj się. Po to jest to forum żeby się wygadać ;)

tez mialam taki kryzys po stracie tamtej ciazy...tez chcialam byc na miesjcu dziewczyn, ktore byly wtedy w ciazy...a teraz one mi mowia zobacz jak beczalas, jak bylo Ci ciezko a tu juz maly zaraz sie urodzi :) do mnie to nie dociera, ze to lada dzien, nie moge w to uwierzyc, ze sie udalo i bede mama :) tego samego Tobie zycze :*
Dziękuję... Ale dziś nie mam chęci do życia...

Dziewczyny z innej beczki...trzymajcie dziś za mnie kciuki. 14.30 mam wizytę u endokrynologa ...trzy miesiące na nią czekałam... wykryto u mnie guza lewego płata tarczycy i w 4 miesiące zgubiłam 11 kg... dziś badania czy to dziadostwo złośliwe czy nie ale powiem wam szczerze mam bardzo złe przeczucia i jeszcze ludzie mnie na ulicy nie poznają bo wyglądam jak 5 minut ...wyć mi się chce i lęk dziś ogromny. Nawet poranne przytulanka nie rozluźniły mnie chodź mój bardzo się starał.
Będzie dobrze ;). Kciuki zaciśnięte.

reklama
Do góry