reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja miałam bardzo mały brzuszek ... i bardzo mało wód. Nikt mi nie wierzył póty, póki młodemu nie zaczęło tętno spadać.

Hej. Czytam Was a raczej próbuje nadrobić [emoji23][emoji23] u mnie 7dc, miałam badania znowu przed ivf. W piątek do lekarza i jeszcze mój M dostanie skierowani na ostatnie badania krwi. Może się coś dowiem czy przyspiesza procedurę czy będę musiała czekać do czerwca. A poza tym szykujemy się do wyjazdu na święta do pl i jakoś czas leci ;-) a jeśli chodzi o te dopytywania rodziny to ja to dobrze znam ... moja rodzina nie naciska tak bardzo ale rodzina mojego męża jakby się wściekli ... nikt u nich nie miał problemu z zajściem w ciąże, wszyscy maja dzieci po "wpadkach" w wieku 18lat i nie potrafią zrozumieć ze niektórzy maja problem. Tak mnie wkurzało to ze kiedyś in powiedziałam ze mamy problem i raczej szans na normna ciąże to u nas nie ma. To była gadka ze to na pewno moja wina bo mój M to jest taki cudowny wspaniały i zdrowy i na pewno z nim wszystko OK. Ja nie mówię ze nie jest cudowny bo jest. Ale niestety ułożyło się tak nie inaczej Żr problem mamy męski. Ale nikt tego pojąć nie może ... a tak serio 4cs co to jest ?! U nas złącz się 29cs. Najlepiej niech się każdy zajmie swoim życiem. Ooo ;-). Tak mi się zebrało !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To dla kogoś kto ma 4 cs to nie może czuć się źle kiedy okazuje się, że nadzieja odchodzi z przyjsciem@ ? Myślę, że forum nie jest akurat miejscem na licytowanie się ilością nieudanych cykli...kazda z nas ma prawo do gorszej chwili i ta co ma 1 cykl i ta co 51.

Nie przeszkadzalo Ci, ze jest bardzo niski i ten "dostep" do torby?
W Holandii to jakies 80% wszystkich wozkow to bugaboo i sie zastanawiam jak statystycznie najwyzszemu narodowi na swiecie jest wygodnie z tak nisko ustawiona gondola.
Ja mam ledwo 162 i schylanie sie co chwila do dziecka chyba doprowadziloby mnie do szalu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie był niski. Mój M 185cm i zakochany w wózku :), chyba kwestia przyzwyczajenia.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

to moja kumpela ma malowodzie i zle to wyglada na koncowce u niej, ciagle usg i ktg ma teraz
U mnie bardzo mało wyciekało ale systematycznie ...Kto w tamtych czasach używał jakichś testów do badania tego ...dostałam na oddziale ogromną poporodową podpaskę na noc i potem miałam im zdać do badania papierkiem lakmusowym ...więc jak nie leciało sporo to nigdy nic nie wychodziło.

reklama
Do góry