reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Obecnie 10miesięczną dziewczynką, właśnie wracam z pracy zamarznięta... byłyśmy na dworze godzinke i pod domem zasnela, spała 1.5h i rodzice odebrali spod bloku spiącą nadal :) a ja 2.5,h przez to na dworze, brrr :D zaczęłam u niej pracować jak miała 2 miesiące, kiedyś już opiekowałam się synem K. Który teraz ma już 8 lat ! :o a jak wtedy tam pracowałam to rok miał :p i jak tylko mała się urodziła to dzwoniła, ze nie wyobraża soobie innej niani i da mi umowę, zebym tylko przyszła :D
Kiedyś też blizniakami się zajmowalam, 2letnimi przez 2 lata ;)

Maleństwo [emoji199] mi mój D podpowiedział ze mogę opiekować się dziećmi bo sama bym na to raczej nie wpadła. Najpierw zajmowałam się bliźniakami (chłopcem i dziewczynka) ale w niepełnym wymiarze godzin i musiałam zrezygnować. Potem opiekowałam się roczna -półtora roczna dziewczynka. Cudna była *.* ale rodzice po pół roku pracy zaproponowali mi godziny wieczorne i weekendy bo posłali ja do żłobka i musiałam znaleźć nowa prace i od początku grudnia opiekuje się dwójka rozbójników rocznych [emoji169]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A wiesz kieedy owu była? :D pamiętam, pisałaś o delegacji.:) testy kiedy robione?

Owu moim zdaniem byyła 14 dnia lub 16 dnia. Wtedy mnie najbardziej bolały jajniki.
Test z lewej robiony 27 dc, a po prawej 29 dc. Normalnie mam cykle 28 dni, ale w 2 cs mi się zdarzyło, że @ przyszła 2 dni wcześniej a w 3cs 2 dni później.

Boże ja też miałam ten cykl taki byle jaki niepoukladany no cieszę się z Tobą kochana słów brak . . . Trzymam kciuki ✊✊✊✊
No - niezła niespodzianka:) Ja też się cieszę bardzo z Twoich dwóch kreseczek - tym bardziej, że od początku się razem trzymałyśmy;) Będziesz szła n a betę? Ja się boję.. Chyba poczekam na usg.

359864dfd429027ffee23516a178f883.jpg

[emoji51][emoji85][emoji51][emoji85][emoji51][emoji85][emoji51] ja powinnam testować wg Ovia ale sie boje[emoji43][emoji23]
Temp nie spadła, @ nie ma, ale chyba poczekam do jutra, sama nie wiem. Jest albo 12 albo 10dpo...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wprowadzasz napięcie hehe.

@Mikaduchna moje gratulacje, ciesze sie niezmiernie, ale sie posypaly tesciki :)
@bertha Aniolku sto lat sto lat, spelnienia marzen i dzidzi ♥

u mnie sprzatanie, dzwiganie i kuzwa dupka blada, maly jak siedzial tak siedzi :D
Lux - dziękuję i życzę szybkiego rozwiązania - choć to co piszą Dziewczyny o chłopcach, to prawda. Mój starszy urodził się... 20 dni po terminie w 42 tyg ciąży!!! Naprawdę lubią wynajmować mieszkanko u Mamusi:) Ale uszy do góry - jak Natanek będzie gotowy - da znak i już nic Go nie powstrzyma:) Sam będzie wiedział, kiedy przyjdzie pora:) Ściskam Was mocno:)

reklama
Do góry