reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
WIKI KONIECZNIE NAPISZ WIĘCEJ! !!! JESTEM OBRAŻONA KOMPLETNIE I DLATEGO PISZĘ Z CAPSLOCKIEM! !!!:)

atdctrd8ammce1aq.png

Następna!! Nadziejka też tak dowalila!

Ej w ogóle mój syn zdążył już się obudzić zrobić jazdę znowu ze nie chce butelki... wycyckac pierś pozygac się i znowu zasnąć xd odłożyłam bo do łóżeczka i zgasilam mu lampkę... jak będzie miał traumę to zwale wszystko na Ole bo to jej rada haha

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pisałam póki sama nie zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć. W październiku byłam u tej gin co już jej dawałam ostatnie szanse. Masakra totalna, zawsze ona robiła usg a tym razem dała mi skierowanie do takiego gostka, dopisała że pod kątem pcos. Poszłam, zrobił nic nie powiedział, więc zapytałam a on mi wyskoczył, że nie ma ale może być bo to nie wiadomo... Wiedziałam, że nic nie wiem, czasu tylko straciłam. A ona mnie już do specjalisty wysyłała. Pomyślałam, że miesiąc lub dwa będę brała Ovarin, dla niektórych to tylko suplement ale już na wiele babek zadziałał. 4 grudnia zrobiłam test, a dzis pierwsza wizyta.
Także ten proszę się Kulcia nie obrażać ;)
Życiowa, Nadziejka długo nie mówiła, ja jestem dopiero na początku. Nasz maluch ma już 5,2mm termin mam na 8.08. Do dzisiaj nie miałam większych objawów :p i póki co chudnę zamiast tyć, ale podobno nie ma się czym martwić.

O w morde to urodziny Igiego będziemy świętować i Twój poród jeśli w terminie wyskoczy. Aż się wzruszyłam beeee eee :) moje gratulacje. Uściski kochana. Masz fotkę? Mam nadzieje , że będziesz na bieżąco pisać.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry