reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka, jak to ciastka?? :p

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
tak też ale na ps :) najpierw fife 17 a wczoraj mu mafie III kupiłam wersje delux[emoji14]
ale z planszowek dla dorosłych to polecam gierki małżeńskie i ego :) mamy tez PRL fajna gra ale zapamiętuje się odpowiedzi szybko :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się bawię w szydełkowanie. To mój debiut total :)
Znalazłam filmik i zrobiłam gwiazdkę, ale nie wyszła tak ładnie jak tej pani z filmiku ;)
To nie takie proste równo robić.
Ona to z wełny robiła a ja mam kordonek i taki sztywny jest. To chyba nie dla mnie, cierpliwość potrzebna.Życiowa podziwiam Cię :)

Anka to nikt nie będzie ci chrapał ;) Muzyczki słucham...

U nas ps było hitem pól roku zaraz po zakupie a teraz stoi i łapie kurz...

ej wiecie co... robie dzisiaj chyba eksperyment... i dam mm na noc małemu zobaczę czy zaśnie szybciej i ile pospi...
nie wiem czy to dobry sposob dla mojego zastoju ale jak sie uda to bedzie bardzo dobry dla mojej głowy bo mam dosyć jak mały czeka az sie położę zeby iść spać :/
myślicie ze to moze sie udać?[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa moja znajoma w dzień karmila piersią a na noc mm i udawało się. Musisz próbować.
Moja jak budziła się jak mnie nie było obok (normalnie 11 zmysł) to kładlam jej swoją bluzkę koło jej główki i kilka razy udało się wyjść :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry