reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No co Ty kruche najprostsza sprawa. Ja się boję biszkopta

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Biszkopt prosta rzecz :-) ,odpukac, zawsze mi wychodzi (skromna jestem ;-) ) a kruche bardzo rzadko robię

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kasia, a Ty? Jaka masz wade ?

Udane jestescie z tymi.ciastami :-)
Ta sie.boi kruchego, inna biszkopta. A ja sie w ogole nie podejmuje, bo nawet sernik z torebki mi nie wychodzi :-)
Probowalam tez tarte robic i tez do bani, wiec nie zabieram sie za takie rzeczy :p

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anka zacznij gwizdać :)

Ja byłam sama na sali, ale za ścianą spała kobitka taka naprawdę wysoka i ciężka i miała łóżko nie zablokowane i jak się przekręcała to łup w ścianę tym łóżkiem. Pierwszym razem to tak się wystraszyłam, nie wiedziałam co się dzieje. A rano wstawała i sobie kawę sypaną parzyła i zapach na cały oddział.
Nie chce mi się spać...chyba barany zacznę liczyć.

Anka jak moj maz chrapie to go smyram w stope, pomaga:)

Dora ja bym na zawal zeszla, nie lubie takiego czegoś szczegolnie w nocy.

India ja lubie piec. Zrobie murzynka P, bo egzaminy ma biedny i sie stresuje.
Tamta Kasia ma astygmatyzm, ja nie nosze okularów.

Viola popieram! Ja lubie biszkopt piec. Wystarczy dobrze piane ubić:) no i ja zawsze mąke przesiewam, a potem mieszam. Kruche kiedyś spróbuje.

Dora ja sobie tez spisałam te przepisy;) dziekować[emoji8]

Siedze z laktatorem, P mi elektryczny kupił.

Przy astygmatyzmie można nie mieć wady? Ja mam na jedno.oko w ogóle.

Jak przed urodzeniem Igiego leżałam to na zmianę z taką marta chrapalysmy. I Dorota musiała słuchać hehe marta urodziła dzień po mnie.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja lubię ciasta piec i zwykle mi wychodzą. Za to gorzej z tradycyjnymi potrawami np bigos czy flaki w życiu nie robiłam.

Do góry