reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moje Staraczki!

Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.
dobrze Cie widziec Witaj ponownie:)

Ja dieta od dietetyczki ale ze względów zdrowotnych... mimo to poszly 4kg w 3 tygodnie... :) więcej wolałabym niee schudnąć, ale dieta dalej, bo jajniki się poprawiają i mam nadzieję insulina też

Grunt to regularne posilki, najpozniejszy 18-19 i oczywiscie patrzenie na to co sie jje. My z mezem kazdy produkt w sklepie przetrzepiemy od gory do dolu czytajac etykiety. Powiem Wam ze K mial ogromne problemy z watroba i zoladkiem.. Ale od kiedy zaczelismy zdrowo sie odzywiac i dodatkowo on pija olej z ostropestu i lniany i rozne zolka pije to klopoty sie skonczyly o sylwetka atrakcyjniejsza sie stala ;)
Masz całkowitą rację. Ja też mam takie zboczenie, że czytam etykiety, czasem skład potrafi być taki, że większości z tego, co jest tam napisane, nawet nie rozumiem. Warto wiedzieć czym się odzywiamy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Cześć dziewczynki! I ja dołączam do staran :-) to jest nasz drugi cykl starań. Ostatnia @ miałam 24 listopada, cykle 28 więc na środę jest termin następnej @. Owulacja prawdopodobnie 6-8 grudzień (owu test pozytywny 6 grudnia) i wtedy serduszkowanie. Zobaczymy co czas przyniesie :-) trochę mnie po kilku dniach od owulacji ciągną jajniki i bolało podbrzuszu. Teraz ciagnie prawy jajnik cały czas całkiem mocno. Sluzu jak nigdy dużo ale ja się nie napalam bo wiem jak łatwo coś sobie wkręcić. Tak więc czekam i trzymam kciuki i za was kochane :-)

Cześć dziewczynki! I ja dołączam do staran :-) to jest nasz drugi cykl starań. Ostatnia @ miałam 24 listopada, cykle 28 więc na środę jest termin następnej @. Owulacja prawdopodobnie 6-8 grudzień (owu test pozytywny 6 grudnia) i wtedy serduszkowanie. Zobaczymy co czas przyniesie :-) trochę mnie po kilku dniach od owulacji ciągną jajniki i bolało podbrzuszu. Teraz ciagnie prawy jajnik cały czas całkiem mocno. Sluzu jak nigdy dużo ale ja się nie napalam bo wiem jak łatwo coś sobie wkręcić. Tak więc czekam i trzymam kciuki i za was kochane :-)[/QU
WITAJ NOWA STARACZKO:) TRZYMAM KCIUKI ZA TWOJE STARANIA

Grunt to regularne posilki, najpozniejszy 18-19 i oczywiscie patrzenie na to co sie jje. My z mezem kazdy produkt w sklepie przetrzepiemy od gory do dolu czytajac etykiety. Powiem Wam ze K mial ogromne problemy z watroba i zoladkiem.. Ale od kiedy zaczelismy zdrowo sie odzywiac i dodatkowo on pija olej z ostropestu i lniany i rozne zolka pije to klopoty sie skonczyly o sylwetka atrakcyjniejsza sie stala ;)

Juz od wielu lat mowi sie, ze ostatni posilek nie powinien byc tak wczesnie. Prowadzi to do duzego spadku cukru we krwi a podczas odchudzania to niewskazane i w sumie malo zdrowe.
Nie wiem jak Ty reagujesz na niski cukier ale ja na przyklad ledwo na nogach sie trzymam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki! I ja dołączam do staran :-) to jest nasz drugi cykl starań. Ostatnia @ miałam 24 listopada, cykle 28 więc na środę jest termin następnej @. Owulacja prawdopodobnie 6-8 grudzień (owu test pozytywny 6 grudnia) i wtedy serduszkowanie. Zobaczymy co czas przyniesie :-) trochę mnie po kilku dniach od owulacji ciągną jajniki i bolało podbrzuszu. Teraz ciagnie prawy jajnik cały czas całkiem mocno. Sluzu jak nigdy dużo ale ja się nie napalam bo wiem jak łatwo coś sobie wkręcić. Tak więc czekam i trzymam kciuki i za was kochane :-)
Witam Cię :-) oby to było to, testujesz w środę?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry