reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, mialas wizyte?

My nie poszlysmy na szczepienie, bo.mi.sie godz pomylily i M. mnir uswiadomil na 3 min przed wizyta

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Póki co po domu to nosiłam i wygodnie jest. Ale chusta jest mieciutka łatwo chodzi na kółeczkach więc zero problemu z nałożeniem :)

To zdradz ile.kosztowala jesli mozesz i napisz mi czy w zime tez sie nada?
Pytam Ciebie, bo do tej pory sie tym tematem nie interesowalam wiec nie czytalam na ten temat nic

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jestę.

Nuśkaaa miłego oglądania:) same przyjemne rzeczy Cię czekają.

Życiowa super wygladacie!:) fajna husta.

Nadziejka słodki bobaas, a jakie ma rączki tłuściutkie:)
Włosy i tak masz długie. Nie lecą Ci po ciąży??
Ja mam w pt wizyte u fryzjera!;) zrobie zdj przed i po.

India dziekuje ze pytasz. Bylismy w poradni. Otoz tak... Magda nago waży 6100, nie wygląda na zabidzoną[emoji23] ma 67 cm. Waga w normie jak na ten miesiac. Położna wspominała coś o zębach, kazała dziąsła smarować jak marudna. Mleka mam, karmienie z obu piersi na dopicie i zaczynam od tej ktora skonczyłam. W nocy karmić.

reklama
Do góry