reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India super fryzurka; ) ja to zamaluje na czarno znowu włosy w styczniu bo jak byłam wtedy u fryzjera to jakaś porażka wyszła hehe aż wstyd z domu wychodzić.

Olcia ona jest piękna ta Milenka; )

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
India szkoda gadać w ogóle mi nie zrobiła tak jak chciałam ja rozumiem ze po tylu latach malowania na czarno ten kolor może ciężko schodzić ale ja wyszłam z jakimś rudo-czerwonum łbem zapłaciłam 140 zł . Zamalowala mi górę a ja chcialam mieć tam już swój kolor. I kazała przyjść w styczniu jeszcze raz ale ja mam w dupie pójść i zapłacić znowu i płakać w domu. W ogóle u niej w zakładzie to jakoś inaczej to wygladalo no w domu to porażka jakas. I stwierdziłam w ogóle ze mi jasne włosy nie pasują bo tu na gorze mam teraz jasne takie i wcale mi się to nie podoba. Zachciało mi się kombinowania.
Aaa i jeszcze miałam włosy po dupe bo mi mój specjalnie z rana zanim poszłam palcem pokazał a ona mi opitolila tyle z długości.

O taki mam łeb ale to z lampa zdjęcie to i tak ładniej wygląda niż w rzeczywistości w świetle dziennym.
20161213_160957.jpeg

zrz63e5eihevjza5.png

Załączniki

• 20161213_160957.jpeg
    20161213_160957.jpeg
    56,7 KB · Wyświetleń: 132
Dziękuję dziewczyny. :)
@Nadziejka96 cudowny synek [emoji173]
Mam w planach od nowego roku na zwolnienie iść bo mam za bardzo nerwowa pracę... boje się że coś się stanie.
Na razie o ciąży wie tylko kilka osób reszta poczeka do 12 tygodnia :)
Bardzo szybko tyje... chociaż jak całe życie kochałam słodycze tak teraz mnie od nich odrzuca. Więcej mam ochoty na to co nigdy nie jadłam czyli warzywa, owoce i dobre obiadki [emoji14] Niby zdrowe a tyje [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka, no to zal duzy. Wydac tyle kasy i to na cos co wyglada gorzej niz w najczarniejszych wizjach... Zmien fryzjerke :-)

Ja mam o tyle dobrze, ze sama moge farbowac, ale jakbym miala tak.dlugoe wlosy jak Ty to bym.na pewno.nie dala rady sama ogarnac tematu.

Super Fifek :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja używałam aplikator ale do 16 tygodnia tylko.

Ja do szczepień się nie wypowiadam bo jak najdalej przeciagam, nie wiem czy w ogóle się zdecyduje. Miałam po 6 miesiącu zacząć ale czuje taki przymus, wszędzie reklamy i śpiewający Mikołaj "gdyby nie szczepienia byłoby nas mniej...." no *****. Mój mąż nieszczepiony i żyje. Zresztą my wszyscy też nie doszczepiamy się w życiu dorosłym wiec to już dawno nie działa :) nie wiem. Na razie nie.

India wyglądasz rewelacyjnie! Sama bym tak chciała.

Angelika hej wciąż myślałam o Tobie Babydream u się martwilam :) piękna dzidzia! :***

A zapomniałam co kupiłam za auto przypomniał mi Fifek :D Forda Explorera.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Haha ;p a widzisz jak Ci przypomnial;p

India no to jest porazka jakąś opitolic mi tyle włosów i wypuścić mnie w jakimś rudym.
Ja na jeden kolor to tez sobie sama zawsze maluje włosy .
Juz kupiłam sobie farbę i zamaluje to i tyle ;p poza tym w tych jasnych nie bardzo mi ładnie bo tak to wygląda jak z dupy.

zrz63e5eihevjza5.png

Do góry