reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie:-D

Ania pewnie że pamiętamy!!!
Czarna szok,niedlugo dzieci 12 latki beda mialy dzieci..jakies to nienormlane dla mnie....

dla mnie też to jest nienormalne-gdzie są Matki tych dzieci?????!!!!

Tak tak Czarna na lutówkach czyli na wątku na którym sama sie udzielam Twoja reakcja nie jest odosobniona;-)

Współczuję!! Czytałam jej post w którym napisała "odpisz":-):-)!!! Myślałam że padnę ze śmiechu ale to wcale nie jest takie zabawne......:no:
A ja sowjego M poznalam jak mialam 18 lat a on 22. a jak mialam 20 to urodzilam Igorka:happy2:
Ja miałam prawie 20 lat bez 2 m-cy!!!! Nie wiedziałam Agatko że ty jesteś też taka młodziutka!!!! Myślałam że masz jakieś 28!!!

czarna nie ma sprawy, śliczny suwaczek :tak:, a co to za 0,5 kg na wadze przybyło;-):no:?
A co do tak wczesnego macierzyństwa to ja do jakiegoś wieku to w ogóle o dzieciach nie chciałam słyszeć i twierdziłam że nigdy ich nie będę miała :tak:, a potem jak poszłam do technikum to tam poznałam chłopaka, który nie odwzajemnił aż tak mojego uczucia, ale teraz myślę że nawet dobrze bo pewnie była bym nieletnią samotną matką z dzieciątkiem o ciemnej karnacji po tatusiu :tak::-D:-D:-D, ale fajny to on był :tak::happy2::happy2:. Ja to mam słabość do mulatów:happy2::happy2:.
A Majkę urodziłam kilka dni przed 22 urodzinami a M miał 24.
czarna, vici chciałąm Wam coś napisać ale wyleciało mi z głowy :zawstydzona/y:, to było coś typu że fajnie że tak Wam się ułożyło że z jednym facetem od "małego" ;-):tak:
Idę dalej pakować, jeszcze do Was wpadnę

Ania no przybyło to 0.5kg ale od pon.zaczynam dietę kopenhadzką i myleśle że zrzucę te kilogramy!!!!!

Muszę iść bo Młody beczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Siemka siemka..
Ja tej piosenki tez nie moge otworzyc,ale takz epoczyatlam tekst i zajefajnee...
MOj M pojechał do miasta,no to ja na BB.
Hehe on cały czas gada,ż egłupoty się mnie trzymają,ale i tak zawsze sie czepia,ja mam to gdzieś. Musze tu zaglada i t yle...
Wiecie co cos z kalendarzykiem mi nie gra,nie moge dalej dopisywac,musze tylko doklejac,a to normlanie pracochłonne-jak dla mnie,takz ewybaczcie ze nie jest na biezaco,postaram sie to nadrobic...

Matuś lata,ale zaraz zmykamy na zakupy,bo wątróbke mężulo na kolacje sobie zażyczył i musz ekupić mu....
opappa

A ja sprzątam mieszkanie po gościach zamiast się pakować:-DAle szybko się spakuję a poza tym to tylko 100 km to jakby co można podjechac jak coś zapomnimy:-Dalbo kupi się w sklepie;-)
Ja tam za zbyt wczesnym macierzyństwem nie jestem ale dużo zależy od dojrzałości psychicznej bo np ja urodziłam mając 21 lat i bardzo tego pragnęłam i poradziłam sobie natomiast moje koleżanki rodziły już po mnie i tak bywa że ich dzieci wychowują teraz dziadkowie bo one wolą szaleć:no::szok::eek:
Ania138 może się gdzieś spotkamy?;-):-)Ja będę w Pobierowie i okolicach bo my musimy oczywiście wszędzie pojechać bo jedna miejscowość to nuda:-)
A muszę się pochwalić że mi m,ałżonek autko kupił i właśnie siedzi w garażu i patrzy co trzeba w nim porobić jeszcze:tak:No to uciekam podłogi pastować:dull:

Wow Aniab gratuluje nowego auta,a jakie ci kupił???
Mój też zrobił mi taki prezent na święta..
Pzodrawiam,ide na zakupyy...

Ja miałam prawie 20 lat bez 2 m-cy!!!! Nie wiedziałam Agatko że ty jesteś też taka młodziutka!!!! Myślałam że masz jakieś 28!!!

Czarna widzisz my prawie w tym samym wieku jestesmy :tak: chyba nie? nie wiem dokladnie ile ma Dwidek:crazy: a czemu myslalas ze ja mam 28?:confused::-D

Oj ja tez jestem uzalezniona, mialm poprasowac i nic z tego! zrobilam obiad i stwierdzilam ze pranie moze poczekac a BB nie:-p:crazy::-D:-D:-D

Aniab 190 ale zbieg okolicznosci, moj M tez kupil mi wczoraj autko:happy2::-D
i nawet wziol sie odrazu do roboty przy nim....:szok::happy2::-D kochane te chlopczyska nasze, pomimo tego ze takie dozarte:no::-D

Dziewczyny moze wy sie orienytujecie, czy mozna malego wozic na przednim siedzeniu w foteliku:confused:, juz przodem do kierunku jazdy. Wiem ze jak jest poduszka powietrzna to nie mozna, ale jak jej nie ma??

Igor sie obudzil wiec koniec luzu:crazy: teraz zostala tylko opieka nad dzieciatkiem no i oczywiscie BB:-D bo jakos dzisija nie moge sobie odpuscic;-)

reklama
Agatka można wozic na przednim siedzeniu

dziewczyny ale fajne prezenty dostałyscie :-) my mamy jedno auto, ale i tak najczęściej to ja nim smigam, a Darek to tylko od święta :-D

czarna ja tez mam zamiar zacząć kopenhadzka, ale teraz piję herbatki i poczekam az skończe ta serię
a ile ty masz wzrostu, ze chcesz wazyć tylko 50kg??????

Do góry