reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czarna ja tez mam zamiar zacząć kopenhadzka, ale teraz piję herbatki i poczekam az skończe ta serię
a ile ty masz wzrostu, ze chcesz wazyć tylko 50kg??????
Pych ja zawsze ważyłam 50 kg mam 160cm. A powiem szczeże że nigdy nie byłam chuda zawsze miałam trochę ciałka i zawsze mi to przeszkqadzało-a teraz jak patrzę na swoje zdjęia sprzed ciąży to beczeć mi się chce bo dopiero teraz widzę że miałam fajną figurkę wtedy..................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-D:-D:-D ja mam tak samo, zawsze mi sie wydawało, ze mam grube uda i brzuch, ale teraz bym chciała miec takie "grube" jak przed ciążą ,
na razie postawiłam sobie poprzeczkę dobić do 65kg, ale jak sie uda to może nawet do 60kg, a mam 1,73cm

Dziewczyny, ale Wam fajnie z tymi samochodami :tak: Ja planuję wybrać się na kurs prawa jazdy dopiero.

A co do tej młodej mamy na lutówkach, to to może być jeszcze troll a nie prawdziwa przyszła mama. Wiele razy już pojawiały się takie kontrowersyjne osoby, żeby wzburzyć nastroje, powodować spięcia a potem znikały.

Witam Mamusie.:-)
Dziekuje za kciukasy ...:tak:

Rano pojechalismy do Poloznej.. :-)- Nie bylo Mojej:-( tylko jakas inna Stara taka angielka.(Moja pracowala podobno 20 h bez przerwy i dlatego jej nie bylo -chyba byl jakis powazny porodzik:dull:):szok:
Noi po pierwsze nie moglam jej zrozumiec za bardzo- angielski -szybko i nie wyraznie mowila nie jak Moja Midwife. Moj oczywiscie rozumial wszystko wiec odpowidal za Mnie jak cos nie zrozumialam ..he he :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mocz Ok, Cisniene 142/75, :elvis:ma 36cm.Serduszko slicznie puka:-D:-DAhh cudowne to serduszko...:rofl2::rofl2:
Noi powiedzielismy,:tak:ze juz jestem prawie tydzien po terminie i ze nic sie nie dzieje:confused2::no:,szczegolnego...wiec Ona zrobila Mi MASAZ SZYJKI MACICY.:ninja2::unsure:
I przy tym badaniu zauwazyla,ze krwawie i powiedziala,ze Szyjka jest juz otworzona na 1-2cm:tak::-D:-D:-D -stad to krwawienie,popuszcza, dluga ale miekka i ze mam strasznie mokro w srodku - :crazy::dull: Dziwne uczucie, przy badaniu.Umowila Mnie w szpitalu na ;
DOSTALAM TERMIN WYWOLANIA NA 19.7.2007r. o godzinie 21-15 !!
Mam sie wstawic do szpitala,ale powiedzieli ze jak nie bedzie miejsca to Mnie moga odeslac do domu na gora 2-3dni.:wściekła/y::wściekła/y::-:)eek:
Ale Ona mysli ze ja juz nie dotrwam i ze urodze Sama do tego czasu.:happy2::-D:-D
Oby tak bylo.:tak::tak:Czyli wszystko Ok ...Musimy czekac na skurcze albo na wody..:tak:
Noi tyle sie dowiedzialam:rofl2:. Pozniej jak wyszlam to zobaczylam ze sie pomylila w dacie dzisiejszego dnia wpisala 12 zamiast 13 i zamiast 40 +6 napisala 40+5, ale 19 lipca jest 12 dniem po terminie wiec jest Ok. a w ksiazce sama sobie poprawie ..:-p
Buziaczki Pa pa

A mnie szlag zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostralam bojowe zadanie zeby mojemu wgrac i uruchomic inna gre skora z tamta sa jakies problemy tyle ze jak sie utsawia ta gre to i rozdzielczosc ekranu trzeba tez odpowiednia ustawic i jest tam do wyboru ponad 20 opcji i tak siedze i ustawiam a jeszcze kilkanascie mi zostalo do sprawdzenia opcji bo tak to monitor nie odbiera mi tej gry a moje dziecko znow dzis bez drzemki.:eek:

Witam ponownie. Jesteśmy po spacerku, po obiadku i mam trochę czasu. Kuba śpi, m też a ja sobie siedzę. Byłam z Kubusiem u lekarza i ma zapalenie spojówki:-(, ale dostał już kropelki i wszystko będzie dobrze. Ponadto zrobił się bardzo marudny wydaje mi się że tęskni za siostrą. Czy to możliwe?? Nie wiem, ale odnoszę takie wrażenie.
Buziaczek - to jeśli już jest rozwarcie to poród lada chwila:tak:. Jeszcze zatęsknisz za ciążą. Dopiero jak urodzisz to się zacznie: karmienie, pieluchy, zarwane nocki:-p.
A propo wagi ja zawsze ważyłam 52 kg przy 170 cm, a teraz waże 63:szok:. Ciekawe czy uda mi się wrócić do swojej wagi.

reklama
Uf a ja na smazylam nalesnikow ale jesc mi sie odechcialo,moze pozniej sie skusze jak wroce ze spacerku bo o 17ej ruszamy we trojke:)

Do góry