Pycha
mama Mai i Marty
buziaczek własnie dojrzałam, ze jestes na BB, napisz szybko co tam ci powiedzieli????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatka mam obecnie 20lat.A czemu myślałam że 28?? Nie wiem-poprostu tak mi się wydawało!!!!!!:-):-):-):-):-)Czarna widzisz my prawie w tym samym wieku jestesmychyba nie? nie wiem dokladnie ile ma Dwidek
a czemu myslalas ze ja mam 28?
![]()
Pych ja zawsze ważyłam 50 kg mam 160cm. A powiem szczeże że nigdy nie byłam chuda zawsze miałam trochę ciałka i zawsze mi to przeszkqadzało-a teraz jak patrzę na swoje zdjęia sprzed ciąży to beczeć mi się chce bo dopiero teraz widzę że miałam fajną figurkę wtedy..................czarna ja tez mam zamiar zacząć kopenhadzka, ale teraz piję herbatki i poczekam az skończe ta serię
a ile ty masz wzrostu, ze chcesz wazyć tylko 50kg??????