Skurcze co 2-3 minuty. Idą od tyłu chyba z krzyża. Na ktg ładnie się zapisały skurcze.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luxiaaaaa to się dzieje !!!Skurcze co 2-3 minuty. Idą od tyłu chyba z krzyża. Na ktg ładnie się zapisały skurcze.
Ja miałam tylko z brzucha podobno te z krzyża gorsze. Jak będzie skurcz za skurczem to zaraz parte ale dla mnie ostatnie 5 minut były najgorsze, trzęslam sie jak galaretka, raz zimno raz gorąco, brakowało mi takiego słowa od personelu że tak na być, że idzie jak trzeba, wszyscy milczeli.Skurcze co 2-3 minuty. Idą od tyłu chyba z krzyża. Na ktg ładnie się zapisały skurcze.
Z brzucha szły najpierw i nagle zaczęły iść z krzyża..one są najgorsze [emoji22]Ja miałam tylko z brzucha podobno te z krzyża gorsze. Jak będzie skurcz za skurczem to zaraz parte ale dla mnie ostatnie 5 minut były najgorsze, trzęslam sie jak galaretka, raz zimno raz gorąco, brakowało mi takiego słowa od personelu że tak na być, że idzie jak trzeba, wszyscy milczeli.
No i zapomnę o tym bólu. Zresztą boleć to dopiero będzie [emoji16]
Już blisko kochana!Z brzucha szły najpierw i nagle zaczęły iść z krzyża..one są najgorsze [emoji22]
Trzymaj się , nagroda bezcenna ! [emoji173]
Powodzenia LuxSkurcze co 2-3 minuty. Idą od tyłu chyba z krzyża. Na ktg ładnie się zapisały skurcze.