reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze czylo co 3 tyg..fotel plus usg

reklama
Dziewczyny a miałyście albo macie tak że boli was brzuch po prawej stronie ? Mnie boli ale jest to tak na wysokości kości biodrowego bliżej środka brzucha. Nie wiem co tam jest? Boli jak nacisne.
Edit: no nie aż tak na środku bardziej z boku ;)
p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny a miałyście albo macie tak że boli was brzuch po prawej stronie ? Mnie boli ale jest to tak na wysokości kości biodrowego bliżej środka brzucha. Nie wiem co tam jest? Boli jak nacisne.
Edit: no nie aż tak na środku bardziej z boku ;)
p19u9jcg81ehxczt.png
Mnie często boli po prawej stronie podbrzusze ale moja gin mowi ze po części może to być spowodowane tym ze mam infekcje a po drugie tym ze rozciągają się więzadła w macicy. Zazwyczaj nie boli mocno a od czasu do czasu wiec staram się nie martwić.

Ale nie kazdy chce patrzeć jak obcy gacet pcha lapy gdzie nie trzeba [emoji3][emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png

Dlatego lekarz przy pierwszej ciąży proponował mu poczekanie za parawanem , ale ten się upiera.
Przy porodzie tez nie mogłam go upilnować po "właściwej stronie".
Widocznie taki z niego wyjątkowy egzemplarz:). Na całe szczęście nie wpływa to na jego libido negatywnie.

PS. To nie facet tylko lekarz ;)

oar8pg4njiayxtbm.png

23.01 prenatalne u niej. jeśli cos mnie będzie boleć itp mam dzwonić do niej.

w57vyx8dubspq12k.png
Wizytujemy razem :)

Ja też mam badanie ginekologiczne na każdej wizycie.

Co do morfologii to chyba z Majka miałyśmy podobną jak dobrze pamiętam. Trochę poniżej norm z laboratorium. Byłam w środę u ginki i powiedziała że wszystko normalnie ze się objętość krwi zwiększa i dlatego poleciało w dół.

Mam wrażenie że już wszystkie znają płeć, a ja się dowiem jako ostatnia [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Wizytujemy razem :)

Ja też mam badanie ginekologiczne na każdej wizycie.

Co do morfologii to chyba z Majka miałyśmy podobną jak dobrze pamiętam. Trochę poniżej norm z laboratorium. Byłam w środę u ginki i powiedziała że wszystko normalnie ze się objętość krwi zwiększa i dlatego poleciało w dół.

Mam wrażenie że już wszystkie znają płeć, a ja się dowiem jako ostatnia [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ja się dowiem dopiero 2 lutego :p

reklama
Do góry