reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka ja prałam zarowe pierze i fakt, po praniu trochę się zbiło ale starałam się jak najbardziej rozbić juz na mokro a potem jak wyschla to tez wystarczy kilka razy strzepnąć i się piórka rozejdą po calosci. Kilka razy ją prałam i żyje; )

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok dzięki [emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka! Mam pytanko może nie na temat ale tyle jest tu specjalistek!
Dostałam kurtkę którą oczywiście chce wyprać. No i koleżanka powiedziała mi że ona nie wie czy można ją prać w pralce bo to kurtka z zary z piórami w środku. Ja też mam kurtkę co prawda nie z zary ale z piórami prawdziwymi i nie prałam jej chemicznie tylko w pralce na programie do płaszczy. Metka jest odcięta i teraz się boję bo jest fajna, bardzo ciepła no i pomieści mój brzuszek nawet jak jeszcze urosnie :)

Ja kurtke z prawdziwego pierza prałat na delikatnym programie a do bębna wsadzilam dwie piłeczki tenisowe.one fajnie kurtke podczas prania i wirowania rozbijaja

A u mnie nie znaleziono strony :p

p19u9jcg81ehxczt.png
Wejdz na główną stronę i tam po prawej są kalkulatory.

Dziewczyny czy wysokie tetno jest normalne w ciazy?Ja mam ok 98,102 czy wiecej.Wczoraj skoczylo mi cisnienie do 160 ale dzisiaj jest w normie ok 120/80 ale puls jest wysoki.Wizyta dopiero za tydz.ale troche sie martwie.Czytalam gdzies ze puls u kobiet w ciazy moze byc podwyzszony i ze to jest ok ale juz powyzej 100 wydaje mi sie ze jest za wysoki.Wiecie cos na ten temat?

Caixa do rodzinnej się wybierz i ona najlepiej Ci doradzi. My jesteśmy specjalistki [emoji16][emoji38] ale lekarz zna się na tym lepiej. Ciśnienie i tętno lepiej jest mieć pod kontrolą.

w57vxzkr0voyai9q.png

Zając życzę Ci żebyś się zdziwiła tak jak ja[emoji4] Mój M nie należy do tych sprzątających w domu ( od tego jest baba[emoji6] tym bardziej na L4[emoji38]) Wracam po porodzie a tu chata posprzątana, naczynia zmyte, pranie zrobione. Ja stoję ze szczęką na ziemi, a On z miną kota ze Shreka- przepraszam ale nie zdążyłem wyprasowac [emoji23] można??? Można! Kiedyś słyszałam taką opinię ze faceci wszystko potrafią tylko baaardzo mocno to ukrywają [emoji38]
Miłego dzionka [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
Kiedyś mnie zaskoczył i jak ją byłam w pracy a on miał wolne to okna umyl. Ale chyba żeby wypucowal mieszkanie to musiałby Panią zatrudnić;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dostałam kurtkę którą oczywiście chce wyprać. No i koleżanka powiedziała mi że ona nie wie czy można ją prać w pralce bo to kurtka z zary z piórami w środku. Ja też mam kurtkę co prawda nie z zary ale z piórami prawdziwymi i nie prałam jej chemicznie tylko w pralce na programie do płaszczy. Metka jest odcięta i teraz się boję bo jest fajna, bardzo ciepła no i pomieści mój brzuszek nawet jak jeszcze urosnie :)

Nie pierze pierza ;) jak ja wypralam to mi wszystkie pióra sfrunely na dół;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja pióra zawsze piorę w pralni.

oar8pg4njiayxtbm.png

Kurczę ale mam kryzys dzisiaj siedzę w pracy od 7 i zasypiam. Postanowiłam Was nadrobić i przeczytałam wszystko z ostatnich 24 godzin ponad 20 stron :-) Pisałyście o wizytach położnych po porodzie u nas na pewno przychodzą do domu. Ostatnio byłam u przyjaciółki rodziła 3 tyg. temu, akurat była położna. Byłam bardzo mile zaskoczona jej rady były bardzo pomocne, a koleżanka ma problemy z karmieniem. I absolutnie nie sprawdzała czy ma czysto w domu. W drugą stronę wręcz kazała jej więcej wypoczywać jak mała śpi. Porządek i obiad dla męża nie jest najważniejszy.
Już nie pamiętam o czym jeszcze pisałyście ja marzę aby się położyć.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Hej [emoji5] ale nas zasypało śniegiem. Armagedon

Mój m wie że gdybym weszła po porodzie a w domu bajzel to chyba bym go zabiła [emoji23] woli nie ryzykować. Po pierwszym dziecku weszłam do błyszczącego domu i teraz też na to liczę

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Ja takie kurtki piorę zawsze w pralni :) szkoda byłoby ją zniszczyć ;)

reklama
Cześć Dziewczynki :) nie było mnie wczoraj cały dzień, bo z synkiem pojechaliśmy pochodzić po CH i do figloraju :)

Majka ja dla synka miałam kamizelkę puchowa z zary i po praniu, mimo najdelikatniejszego- programu ręcznego i tak już nie była taka ładna po praniu, puch osiadł w dół, także nie wiem co masz zrobić :( może po prostu całą kurtkę spróbuj potraktować wilgotną ściereczką? Albo chusteczkami nawilzajacymi dla dzieci? Ja odkąd mam dziecko, to te chusteczki mają u mnie wiele zastosowań :D jeśli pisałam priv do Beaty odnośnie wątku zamkniętego, to do Ciebie również mam napisać czy już nie?

Do góry