Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A u mnie nie znaleziono stronytaka ciekawostka test koloru oczu , u mnie wyszły ciemne na 80 % zielone 15 % i niebieskie tylko 5 %
Link do: Kalkulator koloru oczu - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie nie znaleziono stronytaka ciekawostka test koloru oczu , u mnie wyszły ciemne na 80 % zielone 15 % i niebieskie tylko 5 %
Link do: Kalkulator koloru oczu - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
Tobie też [emoji4]Wczoraj odpadlam jak tylko wróciłam z pracy poszłam spać i tak z krótkimi przerwami do rana ale dziś rewelacja miłego dnia dziewczyny [emoji3]
![]()
Nie bój się lekarze wiedzą co wolno czego nie [emoji4] ja jak byłam po leki uspokajające to nawet melisowych nie chciał daćTrochę się pomyliłam hydroksyzyna jest bezpieczna wzięłam dwie tabletki ale to dozylnie co mi dali to był hydrokortyzon i to on mi spędza sen z powiek ale myślę że taka jednorazowa dawka nie powinna zaszkodzić
![]()
Eeee ja co ciążę myślę że urodzę wcześniej tym razem chyba mocno się zdziwię jak się tak uda....Wiecie czasami chciałabym już czerwiecHahah no musiałam się przypomnieći jaaaa i jaaaa
tylko niech któraś urodzi wcześniej... utłuke
![]()
Żeby nasze dzieci nie dostały tych najgorszych cech hihihi [emoji23] bo moi synowie po za tym że ślicznie dla mnie to zachowanie masakraaaaaJa to bym chciała żeby oprócz końskiego zdrowia of course moje dziecko miało włosy mojego męża- grube, dużo i falowane i zęby mojego meza- proste, białe, zdrowe...i zdolności plastyczne ( mój mąż pięknie rysuje) i matematyczne. po mnie może mieć figurę i brak predyspozycji do tycia, zamiłowanie do książek i niebieskie oczy
a podobne... hmmm oczywiście że do mnie
Taka lista marzeń
![]()
Zając życzę Ci żebyś się zdziwiła tak jak ja[emoji4] Mój M nie należy do tych sprzątających w domu ( od tego jest baba[emoji6] tym bardziej na L4[emoji38]) Wracam po porodzie a tu chata posprzątana, naczynia zmyte, pranie zrobione. Ja stoję ze szczęką na ziemi, a On z miną kota ze Shreka- przepraszam ale nie zdążyłem wyprasowac [emoji23] można??? Można! Kiedyś słyszałam taką opinię ze faceci wszystko potrafią tylko baaardzo mocno to ukrywają [emoji38]Już ja widzę jak mój mąż utrzyma porządek jak ja będę po porodzie w szpitalu... wrócę do bałaganu i nerwy gotowe
![]()
Jupi razem z Tobą [emoji2]Jupiii wychodzimy ze szpitala [emoji16] i zaczęliśmy 16 tydzień [emoji7]
![]()
U mnie całkowita odwrotnosc. Mąż ciemna karnacja. Brązowe oczy . Włosy ciemne. A synek jest identyczny jak ja . Dosłownie mój klon. Włosy blond. Oczy niebieskie . Karnacja jasna. I uszy identyczne jak moje . A według kalkulatorów np koloru oczu. Nie było szans żeby miał moje cechy. Dlatego ja juz nie wierzę w żadne prawdopodobieństwo. [emoji23][emoji23][emoji23]cechy dominujace
oczy ciemne
karnacja ciemniejsza
włosy ciemne
uszy odstające [emoji14]
usta pełniejsze
jeśli np twoja mama lub tata miał ciemne włosy jesteś nosicielem również i tej cechy , wiec nigdy nic nie wiadomo ,ale w twoim przypadku szansa na dziecko o blond włosach i niebieskich oczach jest bardzo wysoka