reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Biedronka u kogo robiłaś genetyczne?? Kto prowadzi Ci ciążę?? Jaki szpital wybrałaś??
Ja chce rodzic w Zdrojach ;-)

Daktyl genetyczne robiłam w Diagen-Prediag u doktora M.Pilar - taki mało kontaktowy według mnie.Ciąże prowadzę u dr.P.Brelika w Medicoverze i jestem z niego zadowolona . Też chcę rodzić w Zdrojach :), choć obawiam się czy nie będzie tam taśmówki.

reklama
anusiek dla mnie też drugi trymestr łaskawszy. Od tygodnia wreszcie nie wymiotuję I siły tez mam więcej wiec hurra.
Heda kciuki zaciśnięte!

A były pytania nt. położnej, to w De wymagają żeby mieć już wcześniej zaklepaną, można do niej dzwonić przed porodem a po porodzie przychodzi 10 razy, samemu można ułożyć spotkania. Ja miałam najpierw co 2 dni i bardzo mi pomogła a potem raz w tygodniu. Robiła mi np. ćwiczenia poporodowe, gimnastykowalam się aby mi się mięśnie zeszły. Tym razem też poproszę te samą o pomoc śle chyba już nie będzie mi aż tak potrzebna jeśli chodzi o pomoc przy maluszku.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka, mnie genetyczne robił Wegrzynowskiego a ciążę mi prowadzi Grabowski przyjmuje też w Medicoverze i Vitro live. Ja ze Zdroij jestem bardo zadowolona a przedwszystkim czułam że robią wszystko co mogą i że byliśmy w dobrych rękach. Rozmawiałam ostatnio z pielęgniarka stamtąd i mówiła że ona jakby miała rodzic to Zdroje, Pomorzany albo Police. Pomorzany się boję, za dużo się nasluchalam. A w Zdrojach jak nie ma miejsca przewoza na Police i tam też najczęściej sugerują aby pojechać, nie wiem dlaczego.

Dziewczyny pocieszcie mnie! [emoji24] brałam tą hydroksyzyne dzisiaj w szpitalu po przyjęciu dozylnie i dwie tabletki jedna rano i wieczorem i niby lekarz mówił że jest ona bezpieczna ale wiecie jak jest

w4sqskjo5hsjfnhu.png

Trochę się pomyliłam hydroksyzyna jest bezpieczna wzięłam dwie tabletki ale to dozylnie co mi dali to był hydrokortyzon i to on mi spędza sen z powiek ale myślę że taka jednorazowa dawka nie powinna zaszkodzić

w4sqskjo5hsjfnhu.png

reklama
Będzie dobrze;) my tak teraz przeżywamy. Moja mama jak była ze mną w ciąży to przechodziła świnke :( i nie brała żadnych leków- bo wtedy nie podawano nic ciężarnym i myślicie że chodzenie prawie 1.5 miesiąca ze świnką było lepsze niż wzięcie kilku tabletek ? Ja myślę że nie

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry