reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny widzialyscie może w h&m dział Mama te parkę? Ja wczoraj byłam i u mnie niestety nie było. Jest świetna promo i zamowilam sobie na próbę dwa rozmiary, jeśli będzie słaba, to najwyżej odesle, ale za tę cenę, to naprawde nie mogłam się oprzeć :) dostępna jest cała rozmiarowka na stronie.

Załączniki

• Screenshot_2017-01-04-10-02-03-1.png
    Screenshot_2017-01-04-10-02-03-1.png
    209,3 KB · Wyświetleń: 89
  • Screenshot_2017-01-04-10-02-07-1.png
    Screenshot_2017-01-04-10-02-07-1.png
    280,2 KB · Wyświetleń: 87
  • Screenshot_2017-01-04-10-02-12-1.png
    Screenshot_2017-01-04-10-02-12-1.png
    219,2 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Cześć Dziewczynki :) nie było mnie wczoraj cały dzień, bo z synkiem pojechaliśmy pochodzić po CH i do figloraju :)

Majka ja dla synka miałam kamizelkę puchowa z zary i po praniu, mimo najdelikatniejszego- programu ręcznego i tak już nie była taka ładna po praniu, puch osiadł w dół, także nie wiem co masz zrobić :( może po prostu całą kurtkę spróbuj potraktować wilgotną ściereczką? Albo chusteczkami nawilzajacymi dla dzieci? Ja odkąd mam dziecko, to te chusteczki mają u mnie wiele zastosowań :D jeśli pisałam priv do Beaty odnośnie wątku zamkniętego, to do Ciebie również mam napisać czy już nie?
Raczej tak, zawsze co dwie głowy to nie jedna ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

cechy dominujace
oczy ciemne
karnacja ciemniejsza
włosy ciemne
uszy odstające [emoji14]
usta pełniejsze
jeśli np twoja mama lub tata miał ciemne włosy jesteś nosicielem również i tej cechy , wiec nigdy nic nie wiadomo ,ale w twoim przypadku szansa na dziecko o blond włosach i niebieskich oczach jest bardzo wysoka
Ja się boje jednego... mój pradziadek był rudy, a mój M. ma rudą brodę... cały jest ciemny a brode ma rudą ;( boje się że nam się geny recesywne ujawnią...

w57vyx8dubspq12k.png

Ja się boje jednego... mój pradziadek był rudy, a mój M. ma rudą brodę... cały jest ciemny a brode ma rudą ;( boje się że nam się geny recesywne ujawnią...

w57vyx8dubspq12k.png
Moja znajoma ma córeczkę która jest rudziutka i w życiu nie widziałam piękniejszego dziecka. Całe życie chciałam mieć marchewkowe włosy i przez długie lata się na taki kolor farbowalam[emoji16]

Hejka! Mam pytanko może nie na temat ale tyle jest tu specjalistek!
Dostałam kurtkę którą oczywiście chce wyprać. No i koleżanka powiedziała mi że ona nie wie czy można ją prać w pralce bo to kurtka z zary z piórami w środku. Ja też mam kurtkę co prawda nie z zary ale z piórami prawdziwymi i nie prałam jej chemicznie tylko w pralce na programie do płaszczy. Metka jest odcięta i teraz się boję bo jest fajna, bardzo ciepła no i pomieści mój brzuszek nawet jak jeszcze urosnie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej córce pralam kurtke Zary z pierzy . Pileczki piłeczka tenisowa do pralki i później jeszcze jak suszylam ja te pierza jeszcze roztrzepywałam .
Kurtka idealnie wyprana,nic sie nie zadziało. Tylko te pierza trzeba roztrzepać dobrze.
5djylbetecfse5n6.png

w57vyx8dubspq12k.png
A Ty masz chłopca Bella, dobrze pamietam?
Jeżeli bedzie rudy to niestety będzie miał trochę pod górkę w dzieciństwie. Dzieci są niestety okrutne i wyszydzają inność. No ale daj spokój, ważne zeby się urodziło zdrowe, kolor włosów to drugorzędna kwestia. Poza tym prawdopodobieństwo, ze bedzie rudy jest chyba niezbyt wysokie :)

Belax - rozśmieszylas mnie :D co za różnica jakie będzie miał włosy :) a ja pamiętam jak się martwiłam w pierwszej ciąży
, że córka będzie podobna do teściowej i w sumie jest , aleeee dla mnie jest najpiękniejsza na świecie i nie wyobrażam sobie , że mogła by wyglądać inaczej.

w57vxzkr0voyai9q.png

Mój mąż ma jasne włosy, niebieskie oczy jasna karnacja,a ja jego przeciwieństwo :-) :-) i nasze córką z urodą poszla w 100% we mnie. Za to charakterek w tatusia .a ciekawe jak bedzie z drugim bobaskiem :)

5djylbetecfse5n6.png

Belax - rozśmieszylas mnie :D co za różnica jakie będzie miał włosy :) a ja pamiętam jak się martwiłam w pierwszej ciąży
, że córka będzie podobna do teściowej i w sumie jest , aleeee dla mnie jest najpiękniejsza na świecie i nie wyobrażam sobie , że mogła by wyglądać inaczej.

w57vxzkr0voyai9q.png
u mnie w rodzinie wszyscy śmiejemy się tylko z jednego " typu ludzi"[emoji23][emoji23][emoji23] właśnie z rudych [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Nasz syn jest idealną mieszanką mamy i taty. Zarówno w wyglądzie jak i charakterze. Jeśli chodzi o wygląd to na początku był identyczny jak tata, a teraz robi się identyczny jak ja.
Bardzo to ciekawe, że dziecko moze się tak szybko zmienić. Z punktu widzenia biologii to zrozumiałe-dziecko na początku musi byc podobne do ojca, żeby nie było watpliwości [emoji12]

oar8pg4njiayxtbm.png

Do góry