reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane kobietki. Głowa już zaczyna mi szwankowac a do @ jeszcze jakieś 6dni. Poszłam dzisiaj kupiłam testy ciążowe clearblue ,a że ja należę do tych niecierpliwych to sobie na jeden siknelam. No i albo jakiś test wadliwy,albo że mną jest coś nie tak bo widzę cień cień cienia.!!.
Zaznaczę że nie z porannego.
Jutro tylko wstanę to robię następny,i napewno będzie biel. MIŁEGO DNIA.

Oo a zapomnialam dodac, ze bylismy w Aparcie. Wybralam sobie pierscionek [emoji7] jak sie uda czasowo to odbierzemy w sobote w Poznaniu.
Haha glupol sie wygadal [emoji23] no to przynajmniej dzieki temu mam jaki soie wymarzylam.
Najsmieszniejsze jest to, ze on bedzie lezal w pudelku i mam czekac az mi go da [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cudownie :):):):) jaki pierścionek wybrałaś...? Opisz go :)

Ja mam 9 dpo do @ jeszcze troche bo na 12. Siedze w pracy i strasznie stanik mnie drazni mam wrazenie jakby za maly sie stal he he .To sie nazywa urojka
Kiedy testujesz? Ja tez dzisiaj 9dpo.

Luna na bank po dłuższym czasie. Nie wiem czy będzie coś widać bo ledwo łapie ostrość mój telefon.
1483610739-aaaaaa.jpeg

Przepraszam za rozwalony ten test ale musiałam go rozebrać do części pierwszych.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurde, jednak jest cien!!!! Widze!!! Kiedy powtarzasz????

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane kobietki. Głowa już zaczyna mi szwankowac a do @ jeszcze jakieś 6dni. Poszłam dzisiaj kupiłam testy ciążowe clearblue ,a że ja należę do tych niecierpliwych to sobie na jeden siknelam. No i albo jakiś test wadliwy,albo że mną jest coś nie tak bo widzę cień cień cienia.!!.
Dawaj fote :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Iza, ale wiadomość!!!! Super! Wrzuć foto!! :)

reklama
Dawaj zdjęcie
Ale cudownie :):):):) jaki pierścionek wybrałaś...? Opisz go :)

Kiedy testujesz? Ja tez dzisiaj 9dpo.

O kurde, jednak jest cien!!!! Widze!!! Kiedy powtarzasz????

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry