reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny to od dzisiaj nasze motto i cel: WYŁĄCZYĆ MYŚLENIE :) Jak się dostosujemy to do już za kilka miesięcy temat będzie na wymarciu i założymy nowy kącik :D
Dlatego ja nie mam żadnej aplikacji, która by mi coś sugerowala :-) nie robiłam testów owu, nie mierze temp.
To ma swoje plusy, bo nie zaprzątam sobie myśli, ale ma też minusy, bo nie wiem kiedy się spodziewać @.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Przeczytałam .... uff ... no powiem Wam, że często czytam relaksując się w wannie i teraz to tyle do nadrobienia, że muszę ciepła wodę dolewac bo tyle schodzi [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Anik gratulacje !!! ;)

Izabela trzymam mocno kciuki ... dużo już przeszłas I Ci się cholernie należy ;)

Witam nowe staraczki ... I powodzenia !

U mnie 5cs i następna @ 02.02 .... ehm ehm ostatnia hehe [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Kochana dziękuje za wyczerpującą odpowiedz !!! bardzo mi pomogło jak przeczytałam to wszystko ! teraz jestem bardziej spięta jak dowiedziałam się że teraz trzeba się szykować do inseminacji...masakra ! nigdy się nie spodziewałam,że ja będę przechodziła przez coś takiego ...jak widać nie wiesz co cię w życiu czeka.... póki co przygotowywujemy się do zabiegu i ze mną z każdym dniem jest gorzej...za dużo myśle mimo tego że pracuje i dzień mam zajęty ale w nocy nie mogę spać :( postanowiłam dołączyć do takiego forum bo wiem,że jest więcej takich dziewczyn jak ja.... od pierwszej odpowiedzi na mój post cieszę się ,że tu jestem i poznam Staraczki2017 ! :) a Tobie kochana jeszcze raz dziękuje za taką wyczerpującą odpowiedz !!! :*
Nie jedna już pisała, że jak się pojawiła na naszym wątku, to szybko zaszła :-) u nas tutaj wszystkiego się dowiesz, a bardzo często jest wesoło :-) ja po 100 razy dziennie sprawdzam co się dzieje na wątku, bo dziewczyny tak się potrafią rozpisać, że ciężko później nadrobić :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

STARACZKI 2017

Nick-wiek-Imię-Cykl-data@

@Mietowajagodka -35-Patrycja-11-5.01
@magoo -40,5-Magda-9-11.01
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@marc
@gabrika
@Docia1975
@Antonia2016
@Izabela90-26-Izabela-8-11.01
@bertha

@Fidzia 1987-30-Ola-5-13.01
@M2b -27-Agata-3-17/18.01
@nataala-31-Natalia-6-24.01
@StorAnia39------10-4/6.02

UDAŁO SIĘ SĄ || KRESECZKI !!!!!!
Marta cykl 3. 24 styczeń @
nie pamiętam, która z dziewczyn miała inseminację, ale nie pisała o jakichś dramatycznych przeżyciach więc chyba nie jest tak źle - zdaje się Spark albo Bertha

Haha, ja sie na 2 krechy szykuje od 1,5 roku czyli od poronienia ;) chyba marne szanse jednak. A moj M dostał wczoraj gorączki ponad 39, wiec plemniki z pewnością doszczętnie wybite i przez 3 miesiące nie ma co liczyć na nic :( chyba będziemy juz sie szykować do in vitro zeby zrobić za te 3 miesiące..

Izabela, super ze chciałabyś zająć sie tabelka. Napiszesz do Aleksandrax na priv zeby podesłała ci namiar?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jedna już pisała, że jak się pojawiła na naszym wątku, to szybko zaszła :-) u nas tutaj wszystkiego się dowiesz, a bardzo często jest wesoło :-) ja po 100 razy dziennie sprawdzam co się dzieje na wątku, bo dziewczyny tak się potrafią rozpisać, że ciężko później nadrobić :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
I to jest mój dylemat :D Od poniedziałku wracam do pracy po świątecznym urlopie i już się głowię jak będę nadrabiała zaległości na forum!!!???

qdkkx1hpzei65q7s.png
już nie mogę się doczekać jak nie nadąże czytać tych waszych wypowiedzi !!! :)

reklama
Do góry