reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale przecież to też może być burza hormonów po implantacji :) Głowa do góry, jeszcze nic nie wiadomo!

Na pocieszenie powiem Ci, że mnie pierwszy raz w połowie cyklu wyskoczyły pryszcze, brzuch wielki i wyglądam jak wywłoka - a wcześniej kwitłam w dni płodne! Widocznie natura lubi nam płatać figle :)
A u mnie właśnie kilka dni temu wyskoczyly, a teraz o dziwo nic jak zawsze byłam wysypana.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
A to standard nad standardy[emoji14]Życzenia" "Zebyśmy się doczekali wnuków". A ja wtedy pytam dla kogo te życzenia? Dla mnie czy dla nich?[emoji14]Wiem wredna jestem :D Ale jak inaczej reagować na brak zrozumienia?

Fajny :) Ale ja chyba będę potrzebowała czegoś co się sprytnie składa i jest lekkie. Dopóki nie kupimy nowego mieszkania, czeka mnie dźwiganie na 4te piętro (bez windy)!.
My w kwietniu dostaniemy klucze do mieszkania, kupiliśmy na parterze, więc problemu nie będzie. Ale oglądałam mieszkania na 4 piętrze i teraz się cieszę, że się nie zdecydowałam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hahaha dzięki:happy:z płaczu w śmiech uderzyłam dzięki Tobie:happy:az mój przyszedł do pokoju zobaczyć co się stało:happy::happy:

Polecam się na przyszłość :D

O widzisz :-) a ja jutro muszę lecieć do salonu bo okulary jakieś, ale przymierzanie mnie przeraża ... :-)
Na codzień nosze soczewki i pora odciążyć wzrok :-)

Ja nie jestem w stanie dobrać sobie absolutnie żadnych okularów - we wszystkich wyglądam jak pasztet ^_^

BTW. dobrze noszone soczewki nie obciążają oczu i nie powodują, że wzrok się psuje :) Zaufaj mi, noszę ładne 10 lat soczewki!

A to standard nad standardy :p Życzenia" "Zebyśmy się doczekali wnuków". A ja wtedy pytam dla kogo te życzenia? Dla mnie czy dla nich? :p Wiem wredna jestem :D Ale jak inaczej reagować na brak zrozumienia?

Fajny :) Ale ja chyba będę potrzebowała czegoś co się sprytnie składa i jest lekkie. Dopóki nie kupimy nowego mieszkania, czeka mnie dźwiganie na 4te piętro (bez windy)!.
no tak racja !! :) ja grzecznie przytakiwałam... ;)

reklama
Łoo kochana, z tym to ciężko [emoji1] ja np chcę żeby był w miarę lekki jak na 3w1 (chociaż cudów się nir spodziewam), pompowane koła, przedłużana budka, jak bąbel zimowo-wiosenny to gondola większa, kosz na zakupy, możliwość wpiecia fotelika, żeby mało miejsca zajmował przy składaniu... No i żeby był czadowy i piękny i najlepiej granatowy/ciemny szary albo czarny [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
O matulu
Ciekawe czy jeden będzie miał to wszystko i nie będzie kosztować milion monet.

Do góry