Zając- wkładki laktacyjne, ale bez stanika to raczej nie da rady

w ogóle podziwiam cie że bez stanika chodzisz, ja zawsze miałam większy biust a w ciążach to juz takie cyce że szkoda gadać, tak mi przeszkadzają że chyba znów zacznę spać w sportowym (w poprzednich tak spałam).
Bellax przykre jest to co piszesz

Chyba od postawy lekarki bardziej smutna jest postawa twojej mamy. Czy na wizytach masz robione usg? Czy twoja mama widziała dziecko i słyszała serduszko? Ja wiem, ze dla niej jesteś jeszcze mała córeczka i ta ciąża moze byc wielkim szokiem, ale ona jest matką, zna to uczucie bezgranicznej miłości dla kilkucentymetrowego maleństwa w brzuszku, wie ile radości przyniesie wam ono jak sie urodzi..... Nie potrafię tego zrozumieć. Ok, rozumiem pierwsza reakcja i pytanie czemu nie wzięłaś tabletki po ale teraz?! Ciagle?! Jak jesteś juz w połowie ciąży?
Co do lekarki to widzi że jesteś młoda, mysli ze pewnie za wszystko płaci mama i podejmuje wszystkie decyzje za ciebie. Na twoim miejscu zwróciłabym jej uwagę, że to Twoje a bardziej Wasze (twoje i twojego partnera) dziecko i to Wy podejmujecie decyzje o badaniach itp.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom