reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana Gratuluję tak się cieszę cudowne uczucie, ale już staram się wyciszyć emocje...mi też nie kazała zrobić bety drugiej, ale też sama zrobię w czwartek lub piątek. Ilu dniowe miałaś zarodki i w którym dniu po transferze jesteś przypomnij mi? Ja miałam tylko jeden zarodek.

Ja tez powoli sie uciszam! Ja mialam dwa 5-dniowe. Umowilam sie na bete na piatek! Transfer mialam 29 grudnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, jestem 4 dzień po criotransferze 5 dniowej blastki 4aa..ech niestety mój organizm nie daje mi żadnego sygnału... tak jak przy poprzednim nieudanym crio, czuje się jak zawsze, jakbym w ogóle transferu nie miała:( czy któraś z was nie miała żadnych objawów po crio a jednak się udało? Żadne objawy mam na myśli nic, dosłownie nic, nawet najmniejszego ciągnięcia/zakłucia w brzuchu.

Dziubek nie poddawaj sie, ja na poczatku nic nie czulam, dopiero kolo 8 dnia po transferze. A wiec glowka do gory i sie relaksuj!

Moje kochane, ja po wizycie.
Wygląda na to, że dzidzia zdrowiutka, wyniki papp-a skorygowane (1:669 zd), wszystko w najlepszym porządku, lekarka zadowolona, tylko zdjęcia nie mogła zrobić. Wizyta w ogóle super przebiegała.
No i już wiemy: będziemy mieć synka! [emoji813][emoji813][emoji813]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomosc. Najwazniejsze ze synus zdrowy. A na zdjecie poczekamy

Witam, jestem 4 dzień po criotransferze 5 dniowej blastki 4aa..ech niestety mój organizm nie daje mi żadnego sygnału... tak jak przy poprzednim nieudanym crio, czuje się jak zawsze, jakbym w ogóle transferu nie miała:( czy któraś z was nie miała żadnych objawów po crio a jednak się udało? Żadne objawy mam na myśli nic, dosłownie nic, nawet najmniejszego ciągnięcia/zakłucia w brzuchu.
4 dpt crio to ja też nie miałam żadnych bólów ani objawów mnie brzuch bolał dopiero w 8 dpt jak miałam implantacje ale u mnie blastka się jeszcze podzieliła i miałam pozna ta implantacje ale do tego dnia nie miałam nic i czułam się super świetnie jakbym nie miała żadnego transferu także spokojnie

Hej.
Ja tez przy 2 crio nie mialam objawow... Bylam pewna ze nic z tego na dodatek bardzo slaba blastka byla... A beta wyszla wysoka i teraz jestem w 18tc:) tak wiec brak objawow o niczym nie swiadczy;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanko o estradiol, bo w sumie ja caly czas biore bo lekarz w Invicie kazal mi do 12 stycznia brac ale jak dzisiaj zrobilam wynik to estradiol jest 4,664. Wiecie co to oznacza? Dlaczego jest tak wysoki? Progesterone mam 35.3 i tak jak mowilam bete 135. Dlaczego estradiol taki wysoki i co to oznacza? Dzieki ogromniaste.

Hej.
Ja tez przy 2 crio nie mialam objawow... Bylam pewna ze nic z tego na dodatek bardzo slaba blastka byla... A beta wyszla wysoka i teraz jestem w 18tc:) tak wiec brak objawow o niczym nie swiadczy;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

dziękuję za odp. dałaś mi nadzieję:) i do tego jeszcze chyba ten sam lekarz doktor Czech Gdynia Gameta?

Kreatola gratulacje :-) fajnie że wiesz już że będzie synek :-) Będziesz miała parkę w domu :biggrin2:
Dziewczyny po dzisiejszym betowaniu gratulacje :-) oby tak dalej w 2017 się działo ;)
Jak ja bym chciała być na waszym miejscu

reklama
Hej. Ja miałam 3 criotransfery. Dopiero trzeci z blastką 4AA się udał :) Poprzednie blastki to 4BB i 4AB. Po nie udanych transferach czułam wszystko! A po udanym nic. Cisza :) pozytywny test sikany wyszedł mi już 6 dpt :) a dzisiaj mamy 11 tc :) wszystko będzie dobrze trzymam za Ciebie mocno kciuki! :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry