reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak, mialam 99. Dziekuje Sus.
Leze w lozku od godziny i chyba pojde spac bo z nerwow co chwile brzuch mi sie napina [emoji20]
Dobranoc wszystkim [emoji8] [emoji287]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jadę w czwartek na badania. Już mam pietra co wyjdzie. Czy będziemy mieć zielone światło...czy jednak doszczepienia;/
Trzymam kciuki. A gdzie bedziesz robic te badania? w łodzi? Daj znak kiedy wyniki.

Za wszystkie kobietki na początku ciąży trzymam kciuki za pięknie bijące serduszka;)

Dzień dobry,
Dzoł kciukamy za betę, jak się dziś czujesz?

Jutro nadrobie :D
A ty co planujesz?

To czekamy na twoje wyniki :) jakby co to w drugim wątku jest kalkulator bety :)

No i super oby tak dalej to będzie co na liście uzupełniać :)

Kas nie sądzę że krotszy jest gorszy bo długie tez nie sa dobre także ten tego nie kombinuj :D

Asia to niestety ryzyko masz duże no ale musisz wierzyc ze może tym razem cie ominie :*
Nafoczuś pytasz o moje plany...hmm nie wiem co robić, cykle mi się rozjechały, byłam dziś na badaniu prolaktyny, tsh, z jednej strony może wartało by odczekać a z drugiej czas ucieka i z moim urokiem ( w sensie genetycznym) powinnam próbować ale sama nie wiem czy mam siłę, wybieram się do Naszego kochanego dr na dniach żeby sprawdził bo @ się spóznia ponad 2 tyg(test z 1 kreska) więc coś mi się posypało
czekam na sweet focie:p
Sus, :-*

Mickey dziekuje, dzis juz ok, troche piersi mniej bola ale nie plamilam rano, tylko na papierze jakby resztki z wczoraj. ale juz jestem spokojniejsza. teraz tylko na bete czekam jak na szpilkach, chociaz i tak wazniejszy bedzie przyrost czwartkowy.

reklama
Do góry