reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuje.... 29dc,czekam...... z nadzieją że się nie pojawi @ oczywiście :)

Nie robisz testu? Ja bym już nie wytrzymała na twoim miejscu. Ja mam dopiero 17 do A gdzie tam do @
Tylko że to nasze pierwsze starań i może dla tego jestem w goracej wodzie kapana [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem przeziebiona wiec teoretycznie @ moze sie spoźnic chociaz nigdy mi sie nie zdarzylo nawet jak bralam antybiotyk.Rano obudzilam mojego do pracy i poszlam jeszcze sie przespac.ale mialam problem polozyc sie na brzuchu bo cycki bolaly he he.teraz jest znosnie mam bialy sluz chcby krem czy to dobrze ?

Trzymam kciuki :-) tylko koniecznie wrzuć foto :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin a ty jak dalej brak @ ? Który to już dzień cyklu?

@Paraplu ty nie mieszaj w to Łysicy! Ja tu generalnie spac nie moge, jeszcze bab na miotłach mi brakuje :D

@cheebay ooo matko, lece do Ciebie! :D

@nimitii wiem ze i tak bedziesz swirować, ale wyluzuj! Lekarze to debile, nie zastanawiaja sie nad tym co mówią. Powtórz betę, moze idz na konsultacje do innego lekarza i zobacz co powie. Dziewczyny maja racje, trzeba czekac, bo ciaza moze byc młodsza z wielu powodów, moze owu byla pozniej, moze sprzęt słaby, moze lekarz durny a moze wszystko razem. Mój chrzesniak miał nie miec kosci czolowej, nosowej a mózg wypływał mu uchem, jedna reka, masakra totalna. To wszystko lekarz zobaczył w 11tc... Konsultacje u najlepszych specjalistow, pappy, nifty, amnio, wszystko w porządku, ale jedna opinia starczyla zeby miec swoje z tyłu głowy.A chłop ponad rok, cudowne pogodne dziecko! i Wierz w tą swoja fasolke, bo my wierzymy! :) Ale to jednak wiara mamy najwazniejsza, nie dołuj sie misiaku!

reklama
Do góry