Spark
Fanka BB :)
BrawoSpark oczy prawda? hahaha ale zdjęcie hahaha. Budzę się rano wchodzę na apke a tu takie zdjęcie mnie wita [emoji23]
Dociu jak?
Kotku przykro mi :*![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BrawoSpark oczy prawda? hahaha ale zdjęcie hahaha. Budzę się rano wchodzę na apke a tu takie zdjęcie mnie wita [emoji23]
Dociu jak?
Kotku przykro mi :*![]()
Cofam to co powiedziałam! Albo mózg mi płata figle albo jest cień....Niesiona euforią Waszych pozytywów właśnie zrobiłam test. Ale biel... 24dc z 26.
dzięki, szkoda, że w życiu nie zawsze taka mądra jestem...Magoo jaka TY mądra babka jesteś szook mi to klapa opadła po przeczytaniu Twojego postaale tak pozytywnie
M2b tak jak Magoo pisze on ma obowiązek utrzymać rodzinę i koniec kropka w ogóle to Magoo powiedziała więcej niż można powiedzieć
M2b trzymam &&&
Tulę...Niesiona euforią Waszych pozytywów właśnie zrobiłam test. Ale biel... 24dc z 26.
No racjaDzięki ja też chce w to wierzyć ale najpierw muszę zajść w ciążę![]()
Łoooo... to nie tulę tylko czekam na fotę - obejrzymy, co w trawie piszczy...Cofam to co powiedziałam! Albo mózg mi płata figle albo jest cień....
Dużo tych negatywów [emoji17] za dużo [emoji17]Niesiona euforią Waszych pozytywów właśnie zrobiłam test. Ale biel... 24dc z 26.
Jak cien to już coś!!trzymam kciukiCofam to co powiedziałam! Albo mózg mi płata figle albo jest cień....
Siwa84 dawaj focie na pewno są dwie krechyCofam to co powiedziałam! Albo mózg mi płata figle albo jest cień....