reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie mogę wrzucić zdjęcia, bo ciągle niby plik za duży a już przycielam :D zrobiłam test owu. Spodziewałam się bladziocha a tu tłusta druga kreska. Dosłownie minimalnie może jaśniejsza ale jak patrzę na zywo to dla mnie są ok :D chyba jednak idzie owu. :)

edit: Udało się wstawic:)
Ciekawe jak jutro. Może będzie już mega ciemna. Dzisiaj były przytulanki i będę działać dalej.

Załączniki

• 20170115_213923-1-1-1.jpg
    20170115_213923-1-1-1.jpg
    229,7 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
reklama
Jejuuu dziewczyny jesteście niemożliwe. Ja naprawdę się staram, jak tylko mam wolna chwile to Was czytam a jak już chce odpisywać to zapominam co mam napisać i do kogo.. tyle tu drukujecie :)

Ja dzisiaj 7dc i w tym cyklu startowałam z CLO i oczywiście monitoring.

Nie pamietam która mi to pisała odnośnie dziegiela chińskiego i ziół ojca sroki ale chciałam podziękować. [emoji7]W końcu mam śluz!!

Po tym jak już odpuściłam starania, i wiarę ..po tylu latach starań.. najzwyczajniej w świecie wpadłam. Niestety długo się nie cieszyłam bo tylko do 10tc ale to dało mi znowu siły do walki i wiem ze skoro się udało raz to uda się drugi [emoji18]Chociaż czy w tym przypadku warto? Czy lepiej znowu oddać się życiu a nie temperaturach tabelkach wykresach tabletkach..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jejuuu dziewczyny jesteście niemożliwe. Ja naprawdę się staram, jak tylko mam wolna chwile to Was czytam a jak już chce odpisywać to zapominam co mam napisać i do kogo.. tyle tu drukujecie :)

Nie pamietam która mi to pisała odnośnie dziegiela chińskiego i ziół ojca sroki ale chciałam podziękować. [emoji7]W końcu mam śluz!!

Po tym jak już odpuściłam starania, i wiarę ..po tylu latach starań.. najzwyczajniej w świecie wpadłam. Niestety długo się nie cieszyłam bo tylko do 10tc ale to dało mi znowu siły do walki i wiem ze skoro się udało raz to uda się drugi [emoji18]Chociaż czy w tym przypadku warto? Czy lepiej znowu oddać się życiu a nie temperaturach tabelkach wykresach tabletkach..

Warto :*

Powiem Ci kochana że żałuję że tak wcześnie zrobiłam bo się teraz dygam, że we wtorek ta małpa złośliwa przyjdzie. Chociaż chyba 4 testy ciążowe i jeden owulacyjny nie mogą się mylić. Już kupiłam witaminy dla ciężarówek w Polsce kupię zapas jak będę. Jakie polecacie? Bo tu strasznie drogie...
Kochana mam to samo. Jutro termin @ i boję się że ona jednak przylezie... Schiza mam i bez przerwy do WC latam sprawdzić czy mnie nie zalewa.
Dziś clearblue też pokazał plusie ale tak samo bladego jak wczoraj.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana mam to samo. Jutro termin @ i boję się że ona jednak przylezie... Schiza mam i bez przerwy do WC latam sprawdzić czy mnie nie zalewa.
Dziś clearblue też pokazał plusie ale tak samo bladego jak wczoraj.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie przylezie nie wywołuj :)

Kobietki czy zdarzyło się którejś być w ciazy a test w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedł negatywny?
Tak.. Ja tak teraz mialam. Mialam okres dostac do soboty 6 stycznia a dodatki test byl vardzo blady dopiero w nastepny pt rano.. Wiec nic straconego.. Poprostu widocznie owu byla pozniej..:p

Tak.. Ja tak teraz mialam. Mialam okres dostac do soboty 6 stycznia a dodatki test byl vardzo blady dopiero w nastepny pt rano.. Wiec nic straconego.. Poprostu widocznie owu byla pozniej..:p
Oj ucieszyłabym się jednak znając życie to obudze się rano zalana.... jeśli nie to kupię że 2 testy różne i zrobie we wtorek rano.

reklama

Mozliwe, że ja :D bardzo sobie chwalę dziegiel i zioła :D też tylko dzięki nim wiem co to płodny śluz i owulacja bez mocnych leków :D to teraz czekamy na Twoje efekty :D &&&

Do góry