reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
Piękna ❤ ja do gina pójdę w Polsce jak będę bo tu i tak nic mi nie zrobią do 12 tyg :(
Daj znać co ci powie za tydzień ;)

reklama
Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, kciuki odpalone[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
10dpo a który dc?

Co tam zmieszalas za jedzonko?
Boszz, ja wczoraj najpierw spaghettii, potem 4 gofry z jagodami, a wieczorem wysyłałam M do sushi baru po krewetkowa tempure i fasolki edamame [emoji87][emoji87][emoji87]
e9db1da146906d6e3cda43908bdc42cf.jpg

Także ten [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]

Siwa, @ juz nie bedzie kochana, odeszła na dobre!![emoji4]

Lux, świetne fotki, a wózek extra wypas[emoji106]

Mniam aż świnka leci :)

27dc

Hehe zmieszalam jajecznice, kanapki, zupe dyniowa, gofry, placki ziemniaczane i smazone miesko. [emoji33][emoji33][emoji33]
Po takim zestawie moze byc niedobrze [emoji23]

Luuuubie krewetki [emoji173]️ jak maja jeszcze dobry sos to nie umiem przestac jesc [emoji12]

Nastolatki placki ziemniaczane po węgiersku to mam Smaka już od miesięcy... mam nadzieję, że jak będę w Polsce to uda mi się xnalezc jakieś dobre miejsce z takimi placuszkami :tak:

Kochana mówisz o in vitro a inseminacje mialas?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, miałam jedna. Decyzje o invitro przyspieszyliśmy bo M chory był na początku stycznia , gorączkę miał, i czytałam ze to wybija wszystkie plemniory.. wiec kolejne inseminacje i naturalsy sensu nie maja przez najbliższe 2 miesiące wiec przygotowujemy sie w tym czasie do in vitro.

Nadrabiam dopiero wątek, jestem na niedzieli rano ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Jutro termin @.
Basienko kochana głową do góry. Chyba naprawdę sobie trzeba odpuścić. To może głupio brzmi ale po klotni z mezem mówię że jak on taki ma być cały czas to ja nie chcę się z nim zapładniac dopóki myślenia nie zmieni. A tu na następny dzień pozytyw. Jaki ten los przewrotny :-D
Ja już się ciesze glaszcze się po brzusiu. Z mężem już chrzciny zaczęliśmy omawiac:-D aż w pewnym momencie musiałam stóp powiedzieć bo Teraz najważniejsze żeby się zdrowo rozwijało o takich rzeczach pomyślimy potem :)

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
No piękna kreseczka:) Gratulacje

Witam:) Uff właśnie Was nadrobiłam..... .
Gratulacje dla podwójnych kreseczek - rośnijcie zdrowo:)
Smutasek dla dziewuszek, którym się nie udało w tym cyklu.... walczymy dalej!!

U mnie 31 dc i 6 dni do @. Czuję się trochę inaczej niż zwykle przed @, ale może to moja wkrętka. Szczerze to nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu, bo przytulanki były tylko raz po 12 godzinach od testu owulacyjnego pozytywnego:(

reklama
Do góry