reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basia - niższa temperatura lepsza - plemniki dłużej żyją....
Witam się grypowo - zasmarkana.. masakra. Chyba ten cykl będzie całkiem do bani. Przecież z takim katarem trudno dzidziusia zmajstrowac...

reklama
Haha ja coś mojemu mówię o Lanvin (nie pamiętam co), a On: jaka Lawina, co Ty mi mowiisz dziewczyno... , a jaa:ahh nic nic:p
A On do mnie: ohhh Szparki szparki...

Padłam :D
Haha :-D a czemu w ogóle Spark? W sensie, dlaczego taki nick? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Basia - niższa temperatura lepsza - plemniki dłużej żyją....
Witam się grypowo - zasmarkana.. masakra. Chyba ten cykl będzie całkiem do bani. Przecież z takim katarem trudno dzidziusia zmajstrowac...

Ale po owulacji jestem wiec powinna być już dużo wyższa.. termin zagnieżdżenia mam wg kalendarza na jutro wiec jak w środę temp nie urośnie to cykl stracony [emoji27] zreszta moje dwa pryszcze juz wyskoczyły a one zawsze zwiastują @

Dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]

https://m.facebook.com/marta.filipiak.10?ref=bookmarks
Proszę o zaproszenia wcześniej niepelen link podałam [emoji57]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłałam :-)
Przebrnelam przez 700 postów :O sorry ale po takiej dawce nie wiem co gdzie i do kogo ;)

Widziałam że kilka II kreseczek się pojawiło ogromne gratulacje :* :*
Całej reszcie bandy jak najszybszego zafasolkowania.

U mnie 26dc/28 ale nawet nie testuje bo praktycznie nie dzialalismy w tym cyklu. Nawet nie mam czasu myśleć czy cos zaskoczyło i dobrze. Dzisiaj kinderbal mieliśmy w domu 7 urodziny naszej pierworodnej :).
Jakby któraś chciała to Kamila Karłowicz-Górska na fb to ja :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Wysłałam zaproszenie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hahaha [emoji23] [emoji23]

Szparka murowana [emoji1]

Ja tak mam... Jak zaczynałam brać witaminy i kwas to bolały cały czas, wcześniej przed @ też, dzięki temu ogarnialam że idzie [emoji1] od 2-3 miesięcy cisza, a jak zaczynają boleć to w połowie @ i bolą jeszcze po... Też nie wiem o co kaman. [emoji53]

Docia, buuuu [emoji17]

Lux, całkiem w pytkę ta twoja barletta [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
U mnie też zawsze bolaly przed @, więc wiedziałam, że się zbliża, a teraz jak biorę kwas foliowy, to np w zeszłym cyklu bolaly mnie tylko sutki, a w tym bolaly mnie sutki i w zeszłym tygodniu ból przeszedł, za to przedwczoraj zaczęły boleć całe piersi, także fiksują na maksa, nie ogarniam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Paraplu, kciuki odpalone[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
10dpo a który dc?

Co tam zmieszalas za jedzonko?
Boszz, ja wczoraj najpierw spaghettii, potem 4 gofry z jagodami, a wieczorem wysyłałam M do sushi baru po krewetkowa tempure i fasolki edamame [emoji87][emoji87][emoji87]
e9db1da146906d6e3cda43908bdc42cf.jpg

Także ten [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]

Siwa, @ juz nie bedzie kochana, odeszła na dobre!![emoji4]

Lux, świetne fotki, a wózek extra wypas[emoji106]

Niezłe zachcianki masz :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Tak, miałam jedna. Decyzje o invitro przyspieszyliśmy bo M chory był na początku stycznia , gorączkę miał, i czytałam ze to wybija wszystkie plemniory.. wiec kolejne inseminacje i naturalsy sensu nie maja przez najbliższe 2 miesiące wiec przygotowujemy sie w tym czasie do in vitro.

Nadrabiam dopiero wątek, jestem na niedzieli rano ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
A ile in vitro teraz kosztuje, jeśli mogę spytać?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry