reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny!
Witam nową mamusie. Wszystkie tutaj staramy sie wspierac. Mysle ze znajdziesz tutaj mase cieplych slow i emocji :). Czuj sie jak u siebie.
Wizytuje dzisiaj ktoras z Was?
Ja mam wizyte o 16.40 i juz nie moge sie doczekac a do polowkowego tak daleko... Dopiero mam 10 lutego. Milego dnia dziewczyny :)

reklama
Mój ma dużo bardziej luzackie podejście niż przy pierwszej ciąży. podchodzi do tego zadaniowo, czeka aż dziecko się urodzi, na brzuchu się nie skupia, bardziej na mnie :) więc robi wszystko żeby mi było dobrze. wczoraj nawet powiedział, ze kwitne w tej ciąży co mnie rozwalilo bo czuję się jak gowno :D chce być miły, niech myśli, ze to lykam ;)
mój też tak mówi a ja cały czas mówię że utożsamiam się z kupą....

w57vyx8dubspq12k.png

Witajcie z rana. Właśnie nadrabiam wczorajsze zaległości. Ciężki dzień wczoraj miałam i już brakło siły na forum. Wstałam o 3 rano bo o 6 samolot. I wszystko by było ok gdyby wystartował o czasie. Ale niestety bo jakaś awaria była i dopiero o 9 w samolocie. Dupa już od tych lotniskowych krzesełek tak bolała że chciałam wracać do domku, niestety bagaż po odprawie... W dodatku na lotnisku docelowym była straszna mgła... Więc lot pełen atrakcji. Do łóżka dotarłam ok 13 i jak już zaległam tak siły nie było by mnie z niego wyciągnąć no może jedynie dobry obiadek.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile miałaś opóźnienia? Jeżeli powyżej 3h to należy ci się odszkodowanie.Ja własnie czekam na kasę od ryanaira za opóźnienie lotu z listopada.Warto składać takie wnioski bo czasem sporo kasy zwracają.

Witajcie dziewczyny!
Witam nową mamusie. Wszystkie tutaj staramy sie wspierac. Mysle ze znajdziesz tutaj mase cieplych slow i emocji :). Czuj sie jak u siebie.
Wizytuje dzisiaj ktoras z Was?
Ja mam wizyte o 16.40 i juz nie moge sie doczekac a do polowkowego tak daleko... Dopiero mam 10 lutego. Milego dnia dziewczyny :)

Ja tez dzisiaj mam wizytę. Od 15 lekarz przyjmuje to będę widzic tak jak ty [emoji4][emoji3][emoji16]

hej dziewczyny , mnie wczoraj diabeł skusił i obejrzałam filmik o wcześniakach , ale takich urodzonych w 24 tyg .Ryczałam jak głupia , te dzieciątka takie malutkie takie bezradne , powinny w brzuszkach być :(a potem patrzę filmik nasze dziecko 22 tydz i kliknęłam a tam historia kobiety która urodziła w 22 tyg oglądam zdjęcia jak tata ma na rękach i aż się dziwię bo takie malutkie a nie w inkubatorze i nagle sobie uświadomiłam że ten dzidziuś jest martwy aż mi się niedobrze zrobiło ,szybko wyłączyłam :( doczytałam w opisie że ich dziecko miało dwie duże wady i lekarze dawali dziecku 0,5 % na przeżycie , kobieta urodziła żywe , mieli godzinę na to żeby się pożegnać .

Dzien dobry!:)
Ja mam dzisiaj wolne od pracy, wiec mam plan odpoczac (no i troche posprzatac i pogotowac:p), zaraz wybieram sie do galerii na zakupy. Tym razem musze kupic dla siebie jakies spodnie ciazowe bo kupilam wczesniej dwie pary ale takie z cienkiego materialu i troche mi zimno. I postaram sie omijac dzialy dzieciece haha :D

Milego dnia!
Wizytujacym powodzenia!

U mnie wizyta we wtorek:) na szczescie bol podbrzusza (odpukac!) przeszedl, Mała sie rusza wiec jestem spokojna. Ala juz nie moge sie doczekac zeby zeby Ją znowu zobaczyc;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Kurcze u mnie 2:0 dla zimy... poślizgnęłam się na razy na chodniku (tego samego dnia) grrr.. dobrze, ze upadłam na kolana a nie na brzuch..

reklama
Do góry