reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A, niech stracę. Sikajmy! [emoji1] a czemu nie rano?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Szczerze? Nie chce w pracy mieć zawalonego humoru [emoji23] tak przynajmniej będę się łudzić przez te 8h że może coś wyjdzie[emoji12] a tak zrobię po pracy na spokojnie i jak znowu nic z tego to po weekendzie mi smutki przejdą [emoji12] Ty masz wiele objawów wskazujących na ciąże a ja praktycznie nic [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A swoją to ciekawe, że chłopy jak przychodzą nasze dni płodne nie mają ochoty :/ przecież zgodnie z prawami natury wtedy najbardziej powinni "wyczuwać" seksualne fluidki :/ no chyba, że po prostu gdzieś z tyłu głowy włącza im się stres w temacie "robimi dzidzi" ^_^

Ja też ^_^ Zaczynam dzień śniadaniem i mocną kawą :)

I takie zmiany bardzo często wystarczą, żeby dostarczyć organizmowi wartości odżywczych i lepiej się poczuć :) Tu wcale nie chodzi o jakieś rewolucjie ;) no chyba że ktoś jadan tylko fast foods :p

To może wtedy pomyślisz o jakieś ćwiczeniach dla ciężarówek? :>
w przypadku mojego męża to raczej kwestia stresu i ilości nauki. Ma 5 egzaminów w ciągu 1 tygodnia i jeden zaległy z zeszłego semestru... więc stres go zżera i jest niedysponowany... a tak normalnie to mógłby swobodnie posłużyć kilku staraczkom;)

Moje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę :p

PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
no ja... 3 dzisiaj już... moje ciśnienie jeszcze z łóżka nie wstało

Moje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę :p

PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Poczekaj na mnie tylko z przychodni wrócę :-D mam zlecone TSH do badania bo tarczyce chora miałam i skontaktuje się ze mną położna na 1 wizytę :)

no to ja się przyłączam tylko ja w biegu z odkurzaczem będę piła. mam nadzieję że to ci nie przeszkadza?:D;)
Haha, nie, możesz biegać, nie krępuj się :-D

Też tak macie, że jak jesteście w pracy do południa to moglybyście sprzątać w domu, ćwiczyć itp, a jak wracacie do domu, to jednak Wam się nie chce? Jak Judyta napisałaś o odkurzaniu, to uznałam, że w sumie też bym posprzatala, albo właśnie na fitness poszła, nagle mam tyle energii... Szkoda, że ona minie jak wrócę z pracy :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
No pewnie :) Chciałabym te różowe sukieneczki kupować :)
Ja też [emoji173] jak idę do pepco, to dział dla chłopców jest mikroskopijny, a dla dziewczynek jest mnoooostwo pięknych rzeczy, nic tylko bym kupowała :-)

Szczerze? Nie chce w pracy mieć zawalonego humoru [emoji23] tak przynajmniej będę się łudzić przez te 8h że może coś wyjdzie[emoji12] a tak zrobię po pracy na spokojnie i jak znowu nic z tego to po weekendzie mi smutki przejdą [emoji12] Ty masz wiele objawów wskazujących na ciąże a ja praktycznie nic [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owszem, ale w poprzednim cyklu też tak było, prócz tych piersi, nawet myślałam, że mam plamienie implantacyjne i nic z tego. Poza tym chyba Ania@ nie miała żadnych objawów, @Ania@ odezwalabys się czasem!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry