reklama

pyzunia86
Fanka BB :)
Dr Kuglin slyszalam ze jest dobra ona tez przyjmuje w Zabrzupyzunia86 do kogo chodzisz ?
Nevka
Są jakieś 3 mieszkania w olkuszu do wynajęcia ale... wszystko umeblowaneNevka to niedaleko mojego rodzinnego miasta ja pochodze z trzebini. Tez wynajmowalismy mieszkanie wlasnie w olkuszu I oplaty zamykaly sie w 1300 zl dwa pokoje 50 m. Musisz cos z tym zrobic teraz bo pozniej bedzie jeszcze bardziej ciezko. Tesciowa bedzie wytykac kazdy blad zaczna sie klutnie. Przerabialam to. Najgorzej jak w pierwszej ciazy lezalam ponad 1,5 miesiaca na patologi ciazy w chrzanowie.
Nawet mojej teściowej przeszkadza to ze frytkownica jest... ze ona jest nie potrzebna...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
OTE="DorciaMamaOlka, post: 14758551, member: 169993"]Witajból brzucha ma tym etapie praktycznie u każdej się pojawia
masz już jakieś dzieci?Nie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka to jest pierwsze dziecko dlatego się martwię
Najważniejsze to spokój i nie zamartwiaj się
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Paulaq23
Miałam mieszkanie 3 pokojowe w Krakowie do wynajęcia z balkonem, małym ale fajnym placem zabaw przy bloku. Wszędzie blisko sklepy, przychodnia, autobusy, tramwaje, busy ogólnie wszędzie można się dostaćJuż nawet patrzyłam w Dąbrowie Górniczej by miał blisko do pracy... bo też on do pracy ma ponad 50 km..
To wahają się ceny.
Nevka
Ahhh chwila relaksu dla mnie i dla maluszka 
Frytki + szklanka coli ohhhh niebo w gębie [emoji2][emoji2][emoji2]
 ohhhh niebo w gębie [emoji2][emoji2][emoji2]

Frytki + szklanka coli
Paulaq23
Wit.C jak najbardziej po niej lepiej kwas foliowy się wchłaniaHej dziewczyny .
Witam nowe ciezarowki.
Boli mnie gardlo, mam hasco sept, zrobilam syrop z cebuli,miodu i imbiru, co moge jeszcze brac zeby sie nie rozwinelo? Z wit narazie biore tylko kw. Foliowy i zastanawiam sie czy moge wit d3 i wit c ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JEAHL
Hej Babki. Przywitałam się w odpowiednim wątku i przyszłam tutaj. I jestem szczerze zaskoczona! Po pierwsze ciążą, bo tej akurat nie planowaliśmy, a po drugie, że już zdążyłyście wyprodukować blisko 500 stron  Zdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki
 Zdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki  Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę
  Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę 

reklama

Anonimowa19
Witaj, są tu starsze od ciebie i to kilka latHej Babki. Przywitałam się w odpowiednim wątku i przyszłam tutaj. I jestem szczerze zaskoczona! Po pierwsze ciążą, bo tej akurat nie planowaliśmy, a po drugie, że już zdążyłyście wyprodukować blisko 500 stronZdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki
Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png