Lanvin
Fanka BB :)
Dong Quaia najlepiej mierzyć tam na dole... jest stała, a w ustach jaak mierzyłam to codziennie o tej ssamej porze inna :/
Ile czasu te termometry mierzą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dong Quaia najlepiej mierzyć tam na dole... jest stała, a w ustach jaak mierzyłam to codziennie o tej ssamej porze inna :/
Co to za apka ?A o mnie coś mówiła?
Zresztą ten cykl jest tak obstawiony, że już zatarta jestem![]()
Zależy jaki. Im droższy tym szybszy. Ja kupiłam taki za 30 zł i mierzy baaardzo długo. Około 7 minutIle czasu te termometry mierzą?
Jakbyś mogła to zapytaj krwawki ile jeszcze cykli mnie nawiedziWiesz, jako że aktualnie sprawuje nade mną pieczę przez kilka dni, to mogę nawiązać z nią jakieś połączenie i spróbować wyciągnąć jakieś infoMoże jeszcze któraś chętna?
PS Ania, właśnie luknęłam na Twój kalendarz, nieźle poszaleliście... Po @ chyba muszę wziąć z Was przykładMój przed spaniem mnie zagadywał, ale tak bardziej w formie żartu, bo ani mi, ani jemu się nie chciało, bo byliśmy padnięci, to mu powiedziałam, że nie będę spermy marnować
Powiedział, że durna jestem
![]()
4[emoji173]mfifi04 Gratulacje! Który cykl szczęśliwy?
Kalendarz. Tak się nazywa. Najprostszy jaki znalazłam. Tylko po to, żeby nie grzebać w kalendarzu u ginekologaCo to za apka ?
Trzymam bardzo mocno[emoji110] [emoji110] [emoji110]Nowe otwarcie ! Powodzenia [emoji6]
To kiedy testujemy ? [emoji12]
Ja tez poproszę kochana [emoji7]
U mnie o 19tej 21mm a o 5 rano pękło ... gin mówil, że tak do 12h przy 21mm
Jeszcze[emoji4] .... dopiero 7dpo ale trzymaj kciuki pls [emoji8] W pn chyba zatestuje
Campari gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Bertha dziękuję i lovja ... wiesz za co [emoji8] [emoji6] [emoji41]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja biorę od 3 dcTen cykl był 31 dniowy, aż sama się zdziwiłam. Bałam się, że będzie się przedłużał, a nie mogłam wywołać że względu na badania, które miałam zrobić.
Dopiero zaczęłam brać donga, ale myślę, że zrobię wg rad @Spark czyli 1-16dc i tak samo zioła
No to Amerykę odkryła.
Nie dało jej do myślenia, że skoro się staracie jakiś czas o dziecko to raczej ten seks występuje? Jedyny plus, że zrobicie badania za darmo, hormony ważna sprawa, zwłaszcza z naszymi doleglosciami
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego musi być ciąża[emoji173] tak obstawiony[emoji8]A o mnie coś mówiła?
Zresztą ten cykl jest tak obstawiony, że już zatarta jestem![]()