reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana musimy wierzyc. Wy dzialacie w tym cyklu? :*
Działamy. Przetlumaczylam sobie to tak, że gdybym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała. @ przyszła 2 dni spóźniona ale niczym nie różniła się od poprzednich. Zaczęliśmy staranka przedwczoraj. Dziś mam wizytę u nowej ginki także później Wam napiszę jaką ma wizję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ile płacisz za takie kosmetyki?

Zastanawiam się właśnie nad prostowaniem keratynowym bo rano spędzam zdecydowanie za dużo czasu nad włosami :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupuje Lisse Design Alfaparf, zamawiam na allegro szampon 250ml o odżywkę 250ml, teraz podrożały, wczoraj zapłaciłam z przesyłką 73zl. Starcza mi na dwa miesiące, ale ja myję głowę co dwa dni, do tego codziennie grzywka. Jak ktoś myje rzadziej, to starczy na dłużej :-)

Ja prostowanie pierwszy raz zrobiłam w maju 2014, do tej pory robiłam 5 razy, teraz 17 lutego jadę kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona, włosy miałam mega rzadkie i cienkie, teraz nabrały objętości, są gęstsze, gładkie i przede wszystkim proste :-) nic mi się nie zawija, rano ogarnianie włosów z myciem i suszeniem zajmuje mi 10 minut :-) i np. jak robisz już 3 raz to długo się utrzymuje, ja robiłam ostatnio na początku lipca i teraz w zasadzie jeszcze bym nie musiała, bo minęło dopiero 7 miesięcy, ale wzięłam lekką keratyne ostatnio, a poza tym jeśli zajdę w ciążę to w pierwszym trymestrze lepiej nie robić. Poza tym płacę grosze, bo 160zl, jeżdżę do dziewczyny do Wrocławia, ona robi w domu, więc tanio, a jest świetna :-)

Kochana jednak świeże podejście do tematu jest fajne. Gin młody, młodszy ode mnie. Dobrze, że jeszcze mnie nie badał ;) ale chociaż coś radzi i myśli, a to najważniejsze :) Niestety po wyjściu od niego jestem jak panna buracana ;) czerwona jak burok... masakra. Dlaczego nie mogę zapanować nad swoim ciałem? To jest koszmar! :D
A teraz złe wieści... zamiast ciąży czuje, że przypętała się jakaś infekcja. Dziwnie mnie ciągnie w środku i piecze :(
A dlaczego do tej pory jeszcze Cię nie zbadał?

Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
[emoji173] [emoji173] [emoji173] kochanie, trzymam kciuki z całej siły, leć już na tą łódź naszą i czekaj na resztę!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry