reklama
an93
Fanka BB :)
A w którym Ty tyg jesteś bo na komórce nie widzę?
![]()
20+1 wg usg
Zając Czerwcowy
A ja dziś zaczęłam 19sty
! Ale leci ten czas [emoji44]

mlodamama21
Oo a ja dziś miałam taką ochotę na naleśniki ale nie mogłam sie zdecydować czy że szpinakiem czy z dżemem i żadnych nie robiłam
madziarra21
Na suwaczku widzę 19+1 to aktualne? Jak tak to zaczęłaś 20 tydzieńA ja dziś zaczęłam 19sty! Ale leci ten czas [emoji44]
![]()
Mlodamama smacznego
Ja dzis mam wychodne bo Nikole wziął tatuś pierwszy raz na cały weekend. Zobaczymy ile wytrzyma , kiedy będzie telefon z płaczem ze chce do mamy

Monya81
20+1 wg usg![]()
I jeszcze nie jesteś zapisana na połówkowe ? Bo kolejki są. Dzwoniłaś juz moze na Agatową?
Ja w pierwszej ciąży byłam u dr Hameli. Super jest. Polecam.

Zając Czerwcowy
Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłamNa suwaczku widzę 19+1 to aktualne? Jak tak to zaczęłaś 20 tydzień
Mlodamama smacznegojak dzieci znoszą rozłąke? Pewnie jest lepiej niz myślałaś Co?
![]()
Ja dzis mam wychodne bo Nikole wziął tatuś pierwszy raz na cały weekend. Zobaczymy ile wytrzyma , kiedy będzie telefon z płaczem ze chce do mamywięc idee sobie na jakieś dobre jedzonko z przyjaciółka
![]()
A dalej nie kopie regularnie

Biedronka84
Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłamdziś mam 19 jutro 19+1
A dalej nie kopie regularnie
![]()
Zajączku jesteśmy na tym samym etapie i też nie czuję jeszcze dokładnie malucha. Doktor powiedział,że mam jeszcze czas, ale na usg pokazywał,że dzidzia jest bardzo ruchliwa
reklama
Biedronka84
Jejku też za mną chodzą naleśniki i chyba sobie jutro zrobię