WitamyWitam. Również mam termin porodu na wrzesieńw grupie zawsze raźniej więc przyłączam się do was dziewczyny
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyWitam. Również mam termin porodu na wrzesieńw grupie zawsze raźniej więc przyłączam się do was dziewczyny
![]()
No to ciekawy tematAnik90 biologia medyczna, wirusologia.
Chcialabym muec jakies przeczucia co do plci, ale jestem chyba glucha na mojr ciało
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, to moja OleńkaElianna na profilowym zdjeciu masz swoją córeczkę?jest prze piękna
![]()
Wtedy pomoglo, ale później znowu przyplątały się bakterie.... Później lekarze doszukiwali się powodu mojego paskudnego łożyska, które niestety stało się niewydolne i stwierdzili, że to wina tych infekcji.... ale to takie strzelanie w ciemno - moim zdaniem... W każdym razie lepiej leczyć wszystkie infekcjeDokładnie mam to samoi co pomogło? Właśnie to wypilam bo co zrobić...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom