reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie od dzis do @ 12 dni także pozostalo mi tylko czekać ;-) jakieś tam.starania były także no zobaczymy czy cos z tego bedzie owocnego czy bedzie trzeba zacisnac zęby i zacząć od nowa ... poki co to moj 2 cs więc cierpliwość jeszcze jest ..... a co bedzie dalej to nie wiem ... :-D

reklama
Meldunek obowiązkowy :) a Ty Kochana kiedy zaczynasz działania? Czekam na Ciebie :)
Dziękuję [emoji8] jutro zaczynam mierzyć tempke, ale pewnie od jutra jakoś :-)

U mnie od dzis do @ 12 dni także pozostalo mi tylko czekać ;-) jakieś tam.starania były także no zobaczymy czy cos z tego bedzie owocnego czy bedzie trzeba zacisnac zęby i zacząć od nowa ... poki co to moj 2 cs więc cierpliwość jeszcze jest ..... a co bedzie dalej to nie wiem ... :-D
Kochana, mam nadzieję, że się uda, ale jeśli nie, to cyc do przodu i lecicie z tematem kolejny cykl, nie ma co się dołować :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Masz siłę! Jaka stara??? nie denerwuj ciężarówki :)
Oj ciężarówko... tak mnie strasznie boli w krzyżu, że ledwo wytrzymałam w pracy. Masakra. Dlatego podejrzewam problem z progesteronem, bo to pierwszy miesiąc bez tabsów. W zeszłym czułam się super przy tym orgametrilu. Jestem ledwo żywa i serio chyba odpuszczę.

Dobranoc kobitki ... oby jutro był lepszy dzień !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
W ogóle to dzisiaj dowiedziałam się, że mój facet na laptopie trafił na staraczki i... przeczytał z dwie strony, jak to skarżymy się na facetów: "widziałem jak piszesz do jakiejś Balbiny, Bulbiny czy jakoś tak, że jem na śniadanie golonko!"
@Bulbasek domyślam się, że o Ciebie chodziło hahaha Balbinko moja :p

P.s. kochanie jeśli znów przyszło Ci do głowy czytać to babskie forum, to zajmij czas czymś pozyteczniejszym, my tu same głupoty piszemy, narzekamy na samców i takie tam ;) i mimo tej golonki na śniadanie Cię kocham!

Aa tak w ogóle to mam nadzieję, że nie podszywasz się pod żadną staraczke...hmmm...kto mógłby to być...:confused::rofl2::rofl2:

Do góry